Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reacţia partidelor la decizia CCR pe tema proiectelor lor de revizuire a Constituţiei dovedeşte că România a intrat decis pe tărâmul populismului, cu like-uri şi inimioare din belşug pentru orice fel de măsuri de mână forte s-ar nimeri să fie propuse poporului în numele luptei cu corupţia.

Înainte de consultările din 4 iunie cu partidele, preşedintele Iohannis a spus că referendumul pentru revizuirea Constituţiei „pentru implementat ce s-a votat până acum” trebuie organizat cât mai repede, suprapus ori cu prezidenţialele din 10 noiembrie, ori cu localele sau parlamentarele de la anul. Iohannis a insistat că nu trebuie introduse în proiectul de revizuire a Constituţiei şi alte schimbări, aşa cum ar fi dorit partidele, pentru că „avem rezultatul foarte pozitiv al unui referendum şi acest rezultat trebuie implementat acum”. Zis şi făcut: în aceeaşi zi, la 1 iulie, PNL-USR-PMP-Pro România şi PSD-ALDE au depus proiecte de lege pentru revizuirea Constituţiei conţinând variante diferite de aplicare a rezultatelor referendumului.

Integral pe GândulComentarii

J. Epshtain Alexandru Florin este un vandut.... nici macar nu este de etnia putzelor taiate!

20 iulie 2019 13:36

Jeffrey Epstein (pedofil-transatlantic de etnie cu bale la bot si cu putza mutilata, n.m.) rog EURO-jigodia ceausista autointitulata "alexandru florian" sa nu ma lase ca crap, sa ma gazeze americanii si sa zbiere ca maimutza (ce e, n.m.) ca e "holocaust", sa-mi dea astia dracu' drumu' & minorele îndarat, sa plec cu ele pe insula sa le fuck "educatia"-sexuala.

20 iulie 2019 0:41

Crenguta Nicolae Cer si eu guvernului un teren (pe gratis, cât mai în centru', n.m.) pentru un Muzeu al PEDO-caustului, în care sa-l expun pe jidovul Epstein Jeffrey, împaiat, cum ofera spre vânzare minore lu' Bill Clinton, în Lolita-Express!

20 iulie 2019 0:33

Florin Bilei Sug poolla lu' "Alexandru Florian" & #REZIST!

20 iulie 2019 0:21

Crenguta Nicolae Si cum au ajuns paduchii-latzi "gen" Alexandru Florian imuni la insecticid si cul îl shantajaza / mituisc ei acum pe Ministrul Culturii, ca sa ciordeasca "legal" un teren în centrul Bucurestiului, unde sa-si cace baliga cu "muzeul" holocau$$tului - vezi si https://www.activenews.ro/stiri-politic/Reactia-Muzeului-Satului-la-decizia-Ministerului-Culturii-de-a-comasa-Muzeul-Satului-Muzeul-Taranului-Roman-Muzeul-Antipa-pentru-a-face-loc-unui-viitor-Muzeu-de-istorie-al-Evreilor-si-al-Holocaustului-din-Romania-157004!

20 iulie 2019 0:20

Adrian Si totusi, decizia CCR a fost UNANIMA. Adica 8 din 8 judecatori au ajuns la aceeasi solutie. Inclusiv judecatorii numiti de Johannis. Deci sunt judecatorii CCR bolsevici sau interbarea nr.1 de la referendum nu era conforma cu Constitutia Romaniei?

19 iulie 2019 15:50

fiziciana hai sa introducem din nou omoriarea vrajitoarelor prin arde...ca poporul asta vrea...asa ceva....numai un tampit poate scrie un articol de genu

19 iulie 2019 14:25

Georgeta CCR-ul n-a spus decît că Grațierea și Amnistia pe caz de corupție nu se poate scrie in Constituție, probabil că face dizcriminare....dar nici nu se pot da OUG-uri pe acest subiect....Totul ce se poate este să se facă o Lege în Parlament....Bineînțeles că acum nu se vrea cu majoritatea PSD+ALDE-istă, care din contră, n-a făcut altceva decît să legifereze pentru încurajarea corupției....Dar poporul romăn este răbdător !....Mai poate aștepta un an și ne vom refula frustrarea și ura anti-PSD-istă la cele trei rînduri de alegeri viitoare cînd le vom da cu ^Votul la gioale^....PSD+ALDE-iștilor, din 2020 ve-ți plînge pe la ușile Primăriilor și pe la gardurile Parlamentului....iar Baronimea PSD-istă nu va mai fi la ^tortul^ Consiliilor Județene....Și Nepotismul PSD-ist Multilateral Dezvoltat va trebui să-și caute joburi în privat....

19 iulie 2019 13:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.