Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Imagini de senzație surprinse de paparazzi în parcul Herăstrău. Simona Halep a fost filmată în ipostaze intime alături de noul iubit. În sfârșit, relația celor doi este oficială. Clipul este pur și simplu înduioșător.
Simona Halep (27 de ani) pare că şi-a asumat relaţia cu Toni Iuruc (40 de ani). Cei doi nu se mai feresc şi au fost fotografiați de mână, în cartierul bogătașilor, înainte să intre într-un restaurant de lux.
Simona Halep se află la București, unde se bucură de o vacanţă binemeritată, iar mare parte din timpul liber îl petrece în compania iubitului, Toni Iuruc, scrie Cancan.

Cei doi au fost prezenți, miercuri seară, la un restaurant de lux din zona Herăstrău. Acolo au ajuns cu mașina lui Toni Iuruc. Fără să atragă atenția celor din jur, cei doi îndrăgostiți au coborât din autoturism și s-au îndreptat spre intrarea în local. Îmbrăcați super-elegant, sportiva noastră și omul de afaceri, care avea în mână un superb buchet de flori, s-au ținut de mână până au ajuns la masă.

Integral pe Capital