Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Problemele de buget îi afectează din plin pe bugetari, mulţi dintre ei aflând că nu vor mai primi voucherele de vacanţă şi în acest an. Măsura este o lovitură puternică şi pentru hotelieri şi agenţiile de turism.

Bucuria concediile plătite cu vouchere de vacanţă a durat doar o vară pentru bugetari, pentru că anul acest nu mai există fonduri pentru acordarea lor. Pe litoral se simte deja absenţa acestor clienţi, care în 2018 au rotunjit veniturile hotelierilor, notează stirileprotv.ro. Conform legii, acestea se acordă în limitele sumelor prevăzute în bugetul de stat sau, după caz, în bugetele locale, pentru unităţile din sistemul bugetar. Pentru celelalte categorii de angajatori, voucherele se acordă în limitele sumelor prevăzute în bugetul de venituri şi cheltuieli aprobat.

Integral pe CapitalComentarii

ariciul Si cand au primit ?pentru ce au primit lingaii astia vouchere?Pupincuristii si lingaii slujbelor la stat ,De ce ar merita ma astia mai mult decat cei care le platesc salariile?Cu ce sa imbunatatit ma eficienta institutiilor ,si Activitatea lor in slujba celor platitori de VOUCHERE?Sa puna ma osul la treaba,sa se reduca ma handicapatii angajati de familii si de neamuri prin birouri,soarecii astia habarnauti carora le face treaba cate o matusa mai batrana,sau cate o fatuca ce face munca a cate doi trei cafengii care stau mai mult pe holuri la tigara,sau care-si povestesc aventurile de weekend ,pe valea prahovei ori prin bucegi,ca doar nu se duc la rugaciune la schitul sufletelor pierdute ?

19 iulie 2019 10:25

Șofer de o viață Foarte bine! Prea multe pomeni pe spinarea contribuabililor veritabilii, și anume cei care lucrează în privat.

19 iulie 2019 7:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.