Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prezența la a cincea ediție a festivalului Untold a celor mai de răsunet nume ale muzicii electronice, și nu numai, a atras ca un magnet iubitorii genului, astfel că abonamentele pentru cele patru zile ale evenimentului aniversar s-au epuizat. Ultima șansă pentru cei care doresc să ajungă în intervalul 1-4 august la Cluj, sunt abonamentele VIP, vândute în proporție de peste 90% și biletele de o zi.

Organizatorii Untold au pregătit pentru ediția din acest an surprize și experiențe pentru fanii festivalului, susținând că le vor depăși pe toate cele trăite până acum, în cele patru ediții anterioare. Potrivit Ioanei Chereji, printre cele mai așteptate momente ale acestei ediții se numără super show-ul lui Robbie Williams, show-ul unic Armin Untold, mult așteptatul trio, 3 are Legend (Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike) dar și revenirea pe scena principală a lui Martin Garrix. Și David Guetta se reîntoarce la Cluj-Napoca pentru ediția aniversară a festivalului Untold și promite un show incredibil.

Integral pe Evenimentul Zilei