Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă şi mai mulţi membri ai Executivului au fost prezenţi, joi, la conferinţa judeţeană a PSD Mehedinţi, în cadrul căreia organizaţia îşi alege noua conducere. Conferinţa a fost marcată de voturi în unanimitate şi noi gafe ale membrilor PSD chemaţi să ia cuvântul. Săptămâna trecută, Viorica Dăncilă, însoțită de Orlando Teodorovici și de Mihai Fifor, a fost în Ialomița, Călărași și Telelorman.

A curs cu unanimităţi la conferinţa PSD Mehedinţi la care a fost prezentă şi Viorica Dăncilă. Pe lângă voturile care s-au încheiat cu „niciun vot împotrivă”, mai ales după ce unul dintre vorbitori s-a autodeclarat „unul care sunt adeptul democraţiei”, discursurile au fost presărate cu gafe proaspete.

Integral pe Digi24Comentarii

PSD partid de HOTI Bai PSD-ei, voi va bateti pentru locul trei! Unu si doi, ocupat. Dar la cum va miscati si ce legi dati acum dupa referendumul din 26 MAI, parca in dusmania romanilor care v-au cerut sa anulati TOATE PENSIILE SPECIALE voi nu luati in seama solicitarea romanilor si veniti cu alte pomeni electorale si suplimentati lista beneficiarilor cu PENSII NESIMTITE cu primarii, viceprimarii si presedintii CJ, adica la toti aia care va mana voua oile la usa sa va aleaga pe voi, lupi imbracati in piei de oaie! Batjocura asta o sa va coste la urmatoarele alegeri de-o sa va suture kurul! Bataia asta de joc si furtul din banul public, o sa scota la vot dublu decat la parlamentarele din 26 Mai! Drept in bot o s-o luati voi si toti HOTII pe care i-ati ingrasat ca pe porci din banii romanilor stransi cu atata truda din impozite si taxe nenorocitilor! O sa va bateti cu aldetariceanu pe 4%!!! .

18 iulie 2019 22:37

Viorel Gabor PSD-istilor, va imbatatzi cu apa rece ! N-atzi invatzat nimic de la alegerile europarlamentare din 26 Mai....Poporul roman are atata frustrare de Baronismul si Nepotismul vostru de nu va mai suporta iar ura anti-PSD-ista este nemasurata si ne vom refula dandu-va cu votul in cap....O sa plangetzi pe la usile Primariilor si pe la gardul Parlamentului din 2020 incolo...Cat despre alegerile prezidentziale ve-tzi impartzi voturile pe stanga intre Dancila si Firea si niciuna nu va fi a 2-a pe lista....

18 iulie 2019 17:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.