Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Medicina se face eficient cu doctori pricepuţi şi cu aparatură performanţă. Medici pricepuţi sunt în toată România, dar aparatura performantă rămâne visul oricări doctor, indiferent de locul în care el încearcă să salveze vieţi.

Ca visul să nu rămână vis, ''Fundaţia Mereu Aproape'' a decis să sprijine echipe medicale din mai multe spitale şi donează aparatură performantă pentru secţii de pediatrie şi neonatologie.

''Înțeleg acum mai mult ca oricând ce înseamnă ca orice mamă și orice prunc din țara asta să aibă aparatura de care are nevoie pentru a îi fi salvată viața, în orice colţ de țară, și la Petroșani ca și la București. Le vor fi salvate viețile datorită acestui om care nu vrea să-I fie cunoscut numele dar căruia eu îi mulțumesc și în fața căruia mă înclin'', a spus Alessandra Stoicescu, preşedintele Fundaţiei Mereu Aproape.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.