Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Am ajuns rușinea Europei. Guvernul a băgat țara în colaps. Ultimele cifre oficiale sunt de-a dreptul devastatoare. România este în criză profundă. Guvernul se laudă cu o creștere economică accelerată, dar am ajuns codații Europei. Cifrele spun totul. România a avut și în iunie cea mai mare inflație anuală din Uniunea Europeană, cu un avans al preţurilor de consum de 3,9%, mai mic totuşi faţă de nivelul de 4,4% înregistrat în luna mai, arată datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistică (Eurostat).

De altfe, este cea şasea lună consecutivă în care România are cea mai mare inflaţie anuală din Uniunea Europeană. Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană (UE) a rămas stabilă în luna iunie 2019 la 1,6%, în timp ce în zona euro inflaţia a crescut uşor până la 1,3%, de la un nivel de 1,2% înregistrat în luna mai.

Integral pe Capital