Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan afirmă că Viorica Dăncilă este primul şef de guvern care-şi atacă funcţionarii din subordine și se distanțează de ei.
Potrivit lui Siegfried Mureşan, pentru PSD, orice funcționar competent, orice diplomat competent este un dușman. Astfel, el consideră că social-democrații își apără doar clientelă de partid.

,,Ieri, când prim-ministrul Viorica Dăncilă a prezentat bilanțul Președinției române a Consiliului Uniunii Europene, am ales să nu iau cuvântul pentru că nu aveam nimic bun de spus despre acest prim-ministru și nici nu voiam să o fac de râs în plenul Parlamentului European. Dar iată că a reușit să se facă singură de râs. După ce multă lume a apreciat performanța funcționarilor și a diplomaților români, Viorica Dăncilă a reacționat extrem de virulent spunând: „nu funcționarii și diplomații României au realizat Președinția. Președinția a fost condusă de Guvernul României. La fiecare reuniune, ministrul a prezidat lucrările, a fost o foarte bună cooperare...”

Integral pe România LiberăComentarii

Ion Georgescu Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a fost al 3-lea europarlamentar ce a felicitat-o dupa alegeri pe Președinta Comisiei Europene, Nemțoaica Ursula von der Leyen....L-am remarcat la televizor....Este un tînăr politician romăn de viitor....de ce să nu-i apreciem ?....Mă uit cîtă răutate s-a declanșat împotriva lui Cioloș numit sau ales în fruntea celui de al 3-lea grup europarlamentar ^Renew Europe^....cît de ^vîndut^ este Franței de-l blamează unii !?....Era mai bine să fie ^vîndut^ Rusiei ?....că de ce fermierii francezi au pe hectar subvenția de 700 Euro și ai noștrii romăni au doar 160 Euro !....păi pentru că-s banii lor !....Noi contribuim la Bugetul Uniunii Europene de 5 sau 6 ori mai puțin ca Franța....Să nu mai zic de cît i se dă-n cap romăncei Koveși care este în negocieri de numire ca Procuror Șef European...dacă Televiziuni ca Antena 3 și Romănia TV sunt patronate de hoți dovediți și inculpați de pe vremea cînd Koveși era Șefa DNA-ului.....D^aia !...Și de ce Guvernul PSD-ist n-o sprijină, ba a fost și este împotrivă ?....Că-s Baroni PSD-iști de s-au ^dedulcit^ la fonduri europene....D*aia !...(Dosarul Tel Drum vă spune ceva ?)...

17 iulie 2019 17:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.