Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul va adopta, miercuri, proiecte de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru mai multe instituții, printre care Ministerele Transporturilor și Economiei sau Banca Națională a României (BNR). Executivul va lua act și de raportul privind datoria guvernamentală la finalul anului precedent.

În Cabinet se va discuta și adopta un proiect de hotărâre pentru aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli aferent activităţii de privatizare pe anul 2019 al Ministerului Transporturilor.

„Ministerul Transporturilor și-a propus, pentru anul 2019, oferirea la vânzare a unui pachet rezidual de 365.174 acțiuni nominative cu o valoare nominală de 2,50 lei fiecare, reprezentând 1,4051% din capitalul social al S.C. «Antrepriza Reparații și Lucrări» – ARL Cluj S.A., societate privatizată în anul 2007, acțiuni suplimentare provenite din majorarea capitalului social al societăţii privatizate, cu valoarea terenurilor pentru care aceasta a obţinut, ulterior privatizării, certificate de atestare a dreptului de proprietate asupra terenului. Valoarea nominală a pachetului de acțiuni ce urmează a fi oferit la vânzare este de 912.935 lei”, susține actul normativ.

Integral pe Naţional