Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un important lider politic a venit marți seara cu o reacție bombă după ce s-a aflat că PSD ar încerca eliminarea ALDE de la guvernare în cazul în care Tăriceanu va insista să candideze la prezidențiale.

Alina Gorghiu spune, într-o postare pe Facebook, că liderii PSD și ALDE canibalizează încet, dar sigur această coaliție, iar în toamnă am putea asista la eliminarea ALDE de la guvernare, în cazul în care Călin Popescu Tăriceanu insistă să candideze.

”Timpul zboară! Alegerile prezidențiale se apropie, iar PNL e singurul partid cu un candidat cert.
Cred că este deja târziu, însă sper să vedem oferta electorală curând. Dacă nu știm candidații încă, știm altceva cert. Impresia ultimelor zile este aceea că PSD are pe agendă să-l scoată pe liderul ALDE de la guvernare dacă mai manifestă mare nemulțumire și tulbură apele politice. Și cred că doamna Dăncilă a făcut toate socotelile, ba chiar a spus că la început de septembrie va fi restructurare. Iată ce ocazie minunată să scapi de ALDE!
PSD și ALDE mor încet, dar sigur pe limba lor!

Integral pe CapitalComentarii

Ia de te uita unde-si angajeaza psd-eii godacii!!! Fiica domnului Daea este angajată la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale; Fiica lui Florin Iordache lucrează la Cancelaria Băncii Naţionale. În trecut a lucrat la Ministerul Afacerilor Externe, Departamentul pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni. Altă întrebare?! Fiica domnului Țuțuianu este consilier juridic la Primăria Capitalei; Fiul lui Dumitru Buzatu și al senatoarei PSD Gabriela Crețu, numit secretar de stat: ”Îl recomandă cunoașterea limbilor străine” Fiica senatoarei PSD Neamţ Emilia Arcan, a fost numită vicepreşedinte în cadrul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici cu rang de secretar de stat; Fiul domnului Tudorel Toader s-a angajat ca asistent la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, în condiţiile în care codul de etică al Universităţii interzice angajarea rudelor; Fiica lui Mircea Cosma a ajuns în Parlament, după ce doi deputaţi PSD au renuţat la mandate; Fiul șefului PSD Neamț, numit secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului; Fiul maiorului în rezervă Petru Winzer, numit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe; Fiica maiorului în rezervă Petru Winzer este angajată la Curtea de Conturi; Fiica unui fost primar PSD din Dărmăneşti este Directoarea Cancelariei lui Dragnea, de la calculatorul căreia a fost redactat proiectul Ordonanței de Urgență privind grațierea; Fiul lui Adrian Năstase a ajuns consilier în cabinetul de eurodeputat al social-democratului Cătălin Ivan.

17 iulie 2019 13:12

Roxana Nu vă faceți probleme !...Intră UDMR-ul la guvernare alături de PSD-iști...căci cîte favori le-au făcut ^Patrioții^ de PSD-iști nu le-a oferit nimeni cu atîta larghețe....De parcă Dragnea și Dăncilă le dădea de la mă-sa de acasă !...UDMR-iștii au vrut 10% în Administrația Locală ca limbă oficială....le-a dat 10 %...Au vrut Liceu Catolic Maghiar la Tîrgu Mureș...au încălcat Legea Învățămîntului și le-a dat Liceu....Au vrut să nu învețe cu profesori profesioniști limba romăna...i-au rupt gîtul propriului Ministru al Învățămîntului...Au vrut să-i dărîme pe Șefii de Deconcentrate ca să facă patronii maghiari in Covasna și Harghita evaziune fiscală...chiar de erau PSD-iști i-au aruncat la gunoi....Au vrut bani cît mai mulți în bugetele locale din Harghita și Covasna...le-a dat bani și i-a lăsat și pe Orban cu FIDES-ul Ungar s-o facă....Ne strigă Galeria lui SEPSI ^Țigani Romăni^ pe stadioanele noastre și nu le zice nimeni nimic, ne-au pîngărit Ambasada de la Budapesta, afișează steagurile Ungariei pe toți stîlpii din Sfîntu Ghearghe și nu le face nimeni, nimic....^Patrioții puli^i acești PSD-iști, niște împuțiți de Trădători de Neam și Țară...asta sunt....cu Baronismul și Nepotismul lor cu tot !...

17 iulie 2019 12:54

Olivia Madam Dăncilă poți să dai OUG-u să se elibereze de la Rezerva de Stat tot uleiul, zahărul, făina și să distribuie musai în găleți roșii de plastic (cu sigla cu 3 trandafiri) și să dați la toată sărăcimea țării în pachete dar candidatul vostru PSD-ist n-o să intre nici în al 2-lea tur....De ce ?....Pentru calitatea candidaților și realizările lor....Madam Dăncilă, marioneta Păpușarului Dragnea, acum rebrenduită ca Prim-ministră independentă semnează documentele Guvernului și habar nu are ce semnează....dă un OUG și după ce vede efectele negative corectează din nou cu alte OUG-uri....Nu știe cu Teodorovici al ei decît să împrumute...să împrumute....de nici nu mai contează pentru ei dobînzile și termenele....Iar Madam Firea a risipit banii din bugetul Primăriei Generale pe tot felul de vauchere aiurea și pe statui, tîrguri și concerte iar situația în București este tot mai dezastruoasă iar acum declară falimentul bugetar al Primăriei Generale....Prea mult mizează PSD-iștii pe prostia poporului romăn....Și s-a adunat atîta frustare si ură anti PSD-istă de ne vom "refula" cu Votul in urmatoarele trei alegeri ce ne așteaptă...

17 iulie 2019 12:40

Indopati de PSD Directorul general al INCD TURBOMOTOARE COMOTI BUCUREȘTI încasează anul acesta 868.000 lei, adică aproximativ 42.000 lei net/lună, • Directorul general al INCD PENTRU SECURITATE MINIERĂ ȘI PROTECȚIE ANTIEXPLOZIVĂ-INCD INSEMEX PETROSANI încasează 811.000 mii lei, adică aproximativ 39.500 lei net/lună, • Directorul general al INCD “DELTA DUNĂRII”-INCDDD TULCEA primește 661.000 lei, adică aproximativ 32.000 lei net/lună, • Directorul general al INCD PENTRU ECOLOGIE INDUSTRIALĂ-ECOIND primește 580.000 lei, adică aproximativ 28.000lei net/lună. În eșichierul doi mai există cațiva directori cu salarii de peste 400.000 lei/an. Media salariilor încasate de DG ai INCDurilor este de 342.000 lei/an.

17 iulie 2019 12:15

PSD partid de HOTI D'aia nu mai trebuie votat PSD! Indoapa toti HOTII cu banii romanilor!

17 iulie 2019 12:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.