Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Celebrul cântăreț spaniol Julio Iglesias (75 de ani) a devenit din nou tată. Fiul este un bărbat de 43 de ani, Javier Sanchez-Santos și este stabilit de instanță.
Un tribunal spaniol a decis săptămâna trecută că Iglesias este tatăl biologic al bărbatului de 43 de ani. Judecătorul José Miguel Bort Ruiz a subliniat o „foarte evidentă asemănare fizică” între artist și Javier Sanchez-Santos, care a vorbit public despre lupta sa pentru a fi recunoscut ca fiu biologic al lui Iglesias.

Judecătorul din Valencia a spus că sunt suficiente indicii pentru a determina paternitatea și a citat refuzul lui Iglesias de „a permite colectarea de dovezi biologice” drept unul dintre acestea. Avocatul lui Julio Iglesias, Fernando Falomir, a spus pentru CNN că artistul va ataca sentința și că nu va refuza să se supună unui test ADN în anumite condiții în timpul procesului de apel.

Integral pe Evenimentul Zilei