Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Carmen Dan și Iuliu Winkler au vorbit la Antena 3 despre un moment „jenant” care s-a petrecut în plenul Parlamentului European. În timpul dezbaterii despre președinția României la Consiliul UE, europarlamentarul Dragoș Tudorache (PLUS) a criticat Guvernul României că a fost "mult prea preocupat de problemele cu justiția ale liderilor săi".

Carmen Avram- „Doamna premier a avut un speech foarte bun, lumea era relaxată și domnul Tudorache a început să dea cu piciorul în Guvern și în România. Toată lumea a vorbit frumos despre România și vine acest domn care a minimalizat importanța Guvernului României și reduce totul la funcționari. Ei sunt de excepție, dar să minimalizezi importanța Guvernului a fost rușinos. L-am auzit pe Cioloș spunând că își dorește foarte tare să unească tot grupul de români de la Bruxelles și să lucrăm împreună și, pe de altă parte, iată există această poziție jenantă”.

Iuliu Winkler- „Această dezabtere care a avut loc de dimineață are și niște știri bune și niște pericole pentru România. În momentul dezbaterii despre președinția României a fost un moment caracterizat printr-o slabă prezență în sală. Celelalte aspecte au fost cel tehnocratic și politic. Au fost lăudați diplomații români, toți cei care au contribuit, dar evident că dacă vrem să facem analiza politică, rezultate politice a celor șase luni, acestea s-au lăsat așteptate”.


Comentarii

fiziciana pentru toti care au comenturi care includ numele Voiculescu...voi va treziti dimineata cu pofta de mancat cacat? "turnator"? sau aveti si urechile bagate in fund si nu auziti de tatal voastru PAVLOV... Cat e penibili puteti fi...(asta daca sunteti mai multi si nu e doar unu schizofrenic care aude voci despre Psd si se trezese vb aiurea pe mai multe voci

18 iulie 2019 10:07

pedelistul ...liberal Tudorache e "scula" lu` Hellwig !

17 iulie 2019 18:15

Rahatii lui voiculescu: Ciumafaia asta de carmen avram, nevasta kkat-ului ala cu mot de la HAZNAUA 3, adrian ursu, incepe si ea cu propaganda turnatorului penal voiculescu. Asta si cu karikatura de grapini trebe sa toarne zoaie-n cap la toti cei care-i sperie stapnaul cu justitia si statul de drept!

17 iulie 2019 12:50

Grigore Ce-mi place mie politica asta PSD-istă....^Dai în Guvernul PSD+ALDE-ist și-n Madam Dăncilă, dai în Romănia !...^ după metoda comunistă ^Dai în mine, dai în Fabrici și Uzine !^....Pe lîngă Baronism și Nepotism au mai învățat PSD-iștii ceva ce aplică....Cum poporul Romăn să nu voteze cu PSD ?...Cine nu votează cu PSD-ul nu-i Patriot !?....^de parcă patriotismul a fost confiscat de PSD-iști ^....Și dacă PSD-ul pierde alegerile....E FRAUDĂ !....E FRAUDĂ !...Să facem Comisie Parlamentară !....Să conducă Olguța !....Să-l schimbăm pe PSD-istul Șef la Agenția Electorală Permanentă cu un alt PSD-ist mai Taliban !...Să scoatem STS din procesul electoral că-i Ne-Patriot.....adică nu face fușăreli în favoarea PSD-ului ....

17 iulie 2019 11:06

@ 17 iulie 2019 8:39 Măi mUEuropeanule, tu te referi la Carmen Avram, nu-i așa? Pentru că numai ea are copite în imagine? Ia și tu o mUE să nu uiți că ești mUEuropean.

17 iulie 2019 8:56

Europeanul N-a dat cu piciorul - a dat cu copita!

17 iulie 2019 8:39

Șerban Nicolae, merceolog în drept Fufa asta de Carmen Avram, de când i-a dat PSD-ul de lucru în PE, și i-a dat și ceva de supt, grohăie lozinci patriotarde la adresa împuțitului partid comunistoid care a dus dintotdeauna România de râpă, cel mai mult după 1990. Carmen Avram ca om de televiziune e o profesionistă, mare păcat că a ajuns slugă la dârluga PSD-ului, unde eu Șerban Nicolae îi administrez câte o partidă de sex anal ori de câte ori Carmen vine în țară. Winkler ăla cine pula calului mai e? E o mare diferență de interpretare dintre ceea ce a vomat Carmen Avram și ceea ce a făcut nenea ăla de la USR în PE, unde a criticat pe bună dreptate guvernul împuțit PSD al României care-și bate joc de România, e o mare, mare diferență, pentru că nu a criticat țara asta ci numai guvernoiul ei împuțit care acum e la putoarea puterii. mUE PSD! mUE Carmen Avram!

17 iulie 2019 5:33

Philippe Tudorache e o sula cu prezervativ de firma, ca mai toti de la USR+PLUS si o parte din PNL, PSD, PMP etc......... Au pretentii de cunoscatori, dar abia au invatat sa-si incheie papionul...... Sunt postati prin tabletele STS si paginile de "socializare" ale trolilor agenturilor straine in fotolii anti-romanesti si indeplinesc ordinele primite ierarhic! Nimic nou! Asa e si un UE! Prostii fudui, eunuci la Inalta Poarta...

16 iulie 2019 22:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.