Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mă trezesc de dimineață cu un SMS de la o bancă în care sunt anunțat că am o poprire pe un cont. Sun și înțeleg că e de la ANAF.

Mă duc la muncă, intru într-o emisiune, primesc un SMS de la o a doua bancă, în care sunt anunțat că mi s-a și debitat poprirea anunțată de dimineață de banca numărul 1.

Mă grăbesc să-mi termin treburile până-n ora 5, ca să ajung înainte de închiderea programului de la stat, să mă lămuresc despre ce poprire e vorba.

Pentru mine, ANAF sector 2 este moartea. O clădire pe care aș dărâma-o și aș construi-o la loc. Grație amabilității unui fost angajator, altfel mare vizionar media, mi-am plătit o vreme singur toate contribuțiile la stat, prilej să descopăr acest sistem infernal care este Fiscul român. (despre Golgota interacțiunii cu funcționarii ANAF am scris la vremea respectivă).

Integral pe Republica



Comentarii

iulian Interesant ca n-am avut astfel de probleme. O fi vina mea

17 iulie 2019 8:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.