Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jean-François Bohnert, procurorul francez susţinut de Consiliul UE pentru conducerea Pachetului UE, afirmă, într-un interviu acordat Politico.eu, că sarcina procurorului-şef european nu va fi doar să combată corupţia, subliniind că se pune prea mult accent pe experienţa anticorupţie a Laurei Kovesi.

Jean-Francois Bohnert a evidenţiat, în interviul acordat Politico.eu, importanţa ca noul Oficiu al Parchetului European (EPPO) să aplice reglementările. "Trebuie să recurgem de fiecare dată la textul legii", a declarat Bohnert.

Integral pe MediafaxComentarii

MOS ION ROATA Si bineinteles, totul pentru realizarea epurarilor politice comandate de gruparea de tip mafiot si criminal care a pus stapanire pe justitia romaneasca, in scopul acapararii puterii administrative centrale si locale a tarii prin ignorarea vointei liber exprimate de popor la alegeri!

16 iulie 2019 9:22

MOS ION ROATA Credem ca mai potrivit era sa spuneti : se pune prea mare accent pe folosirea serviciilor de securitate in actul de urmarire penala, pe folosirea fortei si a metodelor de tortura, a manipularii, dezinformarii si a tratamentelor inumane pentru a se demonstra o efemera lupta anticoruptie!

16 iulie 2019 9:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.