Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirmă că va sprijini PSD în campania pentru alegerile prezidenţiale, dar nu ar fi de acord ca social-democraţii să desemneze un candidat fără şanse.

"Eu nu am fost certată cu pesediştii sau cu PSD-ul (...). Sunt membru PSD, chiar dacă am fost dată afară la un moment dat din toate funcţiile politice. Sunt membru PSD şi îmi doresc un candidat PSD la alegerile prezidenţiale, pe care îl voi susţine din tot sufletul. Sub nicio formă nu aş fi de acord ca PSD să arunce un 'iepure' în cursa prezidenţială sau un candidat fără şanse, care să facă uşoară lupta candidaţilor de pe dreapta", a declarat Gabriela Firea joi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Violeta PSD+ALDE-istilor, n-ații invațat nimic din lecția alegerilor europarlamentare din 26 mai....dar nu uitați ca vin înca alte trei rînduri de alegeri si să nu credeți voi ca romănii "văd si uită"...Nu, romănii nu uită !....si cel puțin cei din Generațiile X si Y nu vor uita ce faceți voi din țara asta doar să vă pastrați si inmulți priviilegile si avantajele....Ne vedem la alegerile viitoare !....că deabia ne-am "format mîna" acum pe 26 Mai....PSD+ALDE-istilor, o să plangeți pe la gardurile Parlamentului din 2021 incolo...

12 iulie 2019 8:03

Șerban Nicolae, unchi în drept, adică mătușă în drept Sunt de comun acord cu Gabi Firea, deși am poze cu ea făcând sex anal cu măgarul mitropoliei, pe vremea când eram șofer la Cătălin Voicu. Mă bucur totuși că PSD aruncă-n cursa prezidențială doi măgari, un el și o ea, care ea e numai pe vine deocamdată. Desigur că ați ghicit, e vorba despre colegii mei Orlando Teodorovici și despre Viorica Vasilica Dăncilă, cea care face și sex anal în cex. Celălalt măgar de rezervă e filozoful Mihai Fifor, care sărea să-l bată pe Oprișan acum câteva zile, e filozof în nechezol, încă de pe vremea lui nea Nicu, pantofarul de tristă amintire de dinainte de 89. Ce păcat că nu mai trăiește Leana lui nea Nicu, să mai polimerizeze ea stereospecific izoprenul până-l ia mama dracului, coana Leana aduce o leacă din profil cu Viorica Dăncilă, dar nu e blondă ca pavianul cu mantie, însă acum săraca e oale și ulcele, dar izoprenul e nemuritor, ce să mai vorbim?

11 iulie 2019 22:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.