Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisarul european pentru sănătate şi siguranţa alimentelor, Vytenis Andriukaitis, i-a trimis o scrisoare ministrului român al Agriculturii, Petre Daea, în care îi cere să oprească livrarea a 70.000 de oi din România către Golful Persic, deoarece condiţiile adecvate pentru bunăstarea animalelor nu pot fi garantate, potrivit unui mesaj publicat pe Twiter.

"Ţinând cont de prognoza meteo pentru zona Golfului Persic în timpul lunii iulie, unde temperaturile vor ajunge 46 de grade Celsius, vă cer, ca un gest de responsabilitate, să opriţi exportul de oi spre Golful Persic deoarece aceste temperaturi extreme fac practic imposibil respectarea cerinţelor legale", se arată în scrisoarea trimisă în data de 10 iulie de Vytenis Andriukaitis.

Integral pe AgerpresComentarii

cucu Sa le puna aer conditionat!!!!

13 iulie 2019 9:40

Lute Auzi bunastarea animalelor ???si apoi sunt sacrificate.Fariseism UE sau interesul altora!!

12 iulie 2019 6:40

Oltean Concluzie - grecii au oi de vanzare , dar nu au piata de desfacere suficienta. PROSTII (in traducere, romanii), inghit orice. Tot ce spun ceide la UE sau SUA este SFANT, chiar daca contravine intereselor nationale. Nu oile sunt "turma", ci romanii.

11 iulie 2019 19:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.