Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O investiție de milioane de euro se anunță în Timiș. O mare companie străină va construi o fabrică în apropierea Timișoarei, și va crea aproximativ 40 de locuri noi de muncă. Anunțul a fost făcut, pe o rețea de socializare, de Flavius Roșu, primarul comunei Șag.

„Avem nevoie de investiții în Șag! Trebuie să creem un climat de înțelegere a acestei necesități și să dăm cu toții, cei care răspundem de destinul comunei noastre, concursul și priceperea pentru acest deziderat. După ce am reușit să scădem taxele pentru a încuraja atragerea de investitori, iată că avem primele rezultate notabile în această direcție. Firma Baumit România, societate română cu capital austriac, membră a Grupului Schmid Industrie Holding, cu o cifră de afaceri consolidată de peste 2 miliarde de euro/an, va veni să investească în comuna noastră peste 3 milioane de euro într-o primă etapă. Furnizând sisteme şi materiale de construcţii de înaltă calitate, inovative şi ecologice, dar şi tehnologii moderne de punere în operă, cum ar fi silozuri autopurtate şi utilaje de aplicare mecanizată, firma va crea în Șag între 35-45 de locuri de muncă. În plus, prin prezența sa, prin taxele plătite, încasările la buget vor crește”, a anunțat primarul comunei Șag, pe Facebook.

Integral pe Evenimentul Zilei