Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Odată cu ultimul anunţ al lui Tăriceanu, jocurile pentru preşedinţie sunt aproape făcute. Remarc, siderat - cum ar spune actualul premier -, că Iohannis nu are adversar. Fostul posibil candidat comun al alianţei PSD-ALDE, la Cotroceni, liderul liberal-democraţilor, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că, indiferent de ce va face/va spune PSD, el este obligat să candideze la preşedinţie, pentru a-şi reprezenta electoratul.

„Vom hotărî separat sau împreună despre candidatură separat sau condiţiile optim de candidatură comună. ALDE, ca formaţiune de factură liberală îşi propune să reprezinte electoratul de factură liberală la aceste alegeri. Apartenenţa la acest partid mă obligă să reprezint printr-o candidatură acest partid. Am discutat în repetate rânduri şi doamna Dăncilă a declarat că şi ei fac o evaluare pe baza sondajelor în care măsoară diferite candidaturi. (…) În ceea ce mă priveşte, există o favorabilitate de 90% în rândul respondenţilor favorabili PSD”.

Integral pe GândulComentarii

PSD partid de HOTI Or sa ajunga toti HOTII si toti golanii care-au furat de-au rupt tara si pe noi, romanii cinstiti si prosti, ca suntem prosti de nu ne revoltam ca sa dam de pamant cu toti HOTII care-au facut LEGI SPECIALE ca sa-i scape pe golanii astia de puscarie! Toata Alexandria stie cat si cum a furat DRACnea tot Teleormanu! Da unde are ma asta milioane de euro, domenii de vanatoare, lacuri si bucati din Dunare, hoteluri, conac de nici Ceausescu n-a avut, cu terenuri de tenis, cu piscina, cu ...Da unde ma are fiul asta de militian atatea si atatea??? Da unde)))) ca el este de-o viata bugetar!! Si completurile alea de trei sau cinci judecatori de ce au fost ilegale??? Nu erau toti judecatori inamovibili??? Ce draku erau! Doctori, ingineri, moase comunale??? Toti au fost JUDECATORI care-au judecat si condamnat niste HOTI. HOT este dracnea, nicusor constantinescu, mazare, bica, udrea, sebastian ghita..Au furat de-au rupt...Dar a venit sluga PSD-ului tudorel toader, ca el este arhitectul demolarii justitiei si a statului de drept, CCR cu slugoii psd-ului, dorneanu, enache, deliorga, stan...si-a intors lucrurile pe dos! si-i scapa pe TOTI HOTII de LEGE si de puscarie! Asta nu-i dreptate si nici LEGE! Si sigur nu va ramane nepedepsita!

15 iulie 2019 14:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.