Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a încercat, joi, un atac la Cioloș: „Eu cred că este necesară o eficientizare a fiecărui minister. Sunt foarte multe agenții, entități în subordinea unor ministere care efectiv nu-și au obiectul de activitate. (…)Avem pe Legea 109, legea dată de Cioloș, unde avem numiți directori, manageri care nu au criterii de performanță bine stabilite și le-au stabilit domeniile lor. Avem situații în care lucrurile nu merg bine dar nu putem să-i schimbăm pentru că trebuie să le plătim salariul până la sfârșitul mandatului”, a afirmat Viorica Dăncilă, joi, la un interviu pentru DCNews.

Sărăcuța nu a înțeles nici până azi că în România, premierul Cioloș sau oricare altul nu dă legi, ci ordonanțe. legile sunt votate de parlament unde PSD are majoritate neîntreruptă din 2012 încoace.

Integral pe Curentul