Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul Maria Pițurcă, cea care a intervenit în cazul fetiței de 8 ani din Baia de Aramă luată cu forța de la locuința unei foste asistente maternale, s-a prezentat, joi, la Secția de anchetare a magistraților pentru a fi audiată.

Surse judiciare au precizat pentru Mediafax că procurorii Secției de anchetare a magistraților au pus-o sub urmărire penală pe Maria Pițurcă. Și managerul de caz din DGASPC Mehedinți este urmărit penal.

Miercuri, procuroarea de la Parchetul Curții de Apel Craiova a fost audiată la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), care ar urma să decidă joi dacă aceasta va fi suspendată din funcție, așa cum a cerut Inspecția Judiciară.

În urmă cu o săptămână, Inspecția Judiciară a anunțat că direcţia de inspecţie pentru procurori a dispus începerea cercetării disciplinare a procurorului Maria Pițurcă de la Parchetul Curții de Apel Craiova. Inspectorii judiciari o acuză pe procuroare de "manifestări care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în exercitarea sau în afara exercitării atribuţiilor de serviciu" şi de "exercitare a funcţiei cu rea-credinţă sau gravă neglijenţă, dacă fapta nu întruneşte elementele constitutive ale unei infracţiuni”. De asemenea, inspectorii au înaintat Secţiei pentru procurori în materie disciplinară a CSM propunerea de suspendare din funcţie a procurorului până la finalizarea procedurii disciplinare.

Integral pe HotnewsComentarii

Cum așa?! Idioata asta musai să fie decorată și propusă pentru sanctificare LGBT de către statul paralel! Păi nu strigă CUR-iștii și CLITORIS-tele LGBT din adâncul rărunchilor „Jos familia de orice fel?! Cum de ș-a permis obrăznicătura aia mică să strige „Vreau la mami și la tati”?! Ei drăcia dracului! Făcu foarte bine porkuroarea soroșistă că o târâ pe jos din casă și pe stradă, până la mașina viitorilor săi apropintari. Mă mir că momâile alea mascate nu i-au oferit sprijinul necesar, aplicându-i Sorinucăi și niște bocanci în burtă sau pe unde s-ar fi nimerit! Prin urmarei, doar porkuroarea de tip nou merită respectul nostru, al #rezistacilor CURcubeului, dar și bitCOAIELE stafidite ale domnului Soros.

11 iulie 2019 14:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.