Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD dezintegrează România. Social democrații au făcut un anunț dinamită chiar de la vârful partidului. Nu desființează Secția Specială, chiar dacă cei de la GRECO le-au impus acest lucru. Florin Iordache, unul dintre artizanii noii instituții, dar și a schimbării legilor justiției s-a dezlănțuit. Ține cu dinții de SIIJ.

PSD joacă tare. Deși Raportul GRECO este devastator pentru România și cere desființarea Secției Speciale, Florin Iordache nici nu se gândește la acest lucru. Acesta bate cu pumnul în masa și scindează PSD-ul. „Nu sunt de acord și vă spun de ce. Din acest club fac parte și Franța și Anglia și Germania. Și Anglia și Germania și Franța au o serie de recomandări pe care nu le-au transpus și nu au de gând să le transpună. Atât timp cât suntem o țară independentă, cât avem un Parlament ales democratic, Parlamentul e singurul care poate modifica legislația. În acest club putem funcționa foarte bine cu Secția întărită, care asigură o anumită siguranță și independența reală a justiției”, a fost poziția lui Florin Iordache.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.