Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Inspectoratul General de Aviație din Ministerul Afacerilor Interne a decis să acorde contractul de reparație pentru două dintre elicopterele sale unui firme cu sediul la Moscova.

Potrivit unui anunț postat pe site-ul de licitații electronice e-licitatie.ro, un contract în valoare de circa 1,25 milioane de euro (fără TVA) a fost atribuit, de o structură din sistemul de securitate națională al României, firmei rusești Vertolety Rossi SA.

Conform documentelor aferente licitației, această firmă figurează cu sediul la Moscova, în strada Bolshaya Pionerskaya nr. 1. Anunțul de atribuire a licitației precizează că firma din Rusia a fost, la această licitație, “lider asociere”, iar firma asociată cu aceasta (mai precis în subordinea ei) ar fi un SRL cu sediul în municipiul Constanța.

Această asociere de două firme, dintre care firma rusească este lider, va realiza un contract pentru Inspectoratul General de Aviație din Ministerul Afacerilor Interne al României. După cum se știe, acest inspectorat este o structură militară. Și chiar dacă n-ar fi fost așa, simplul fapt că inspectoratul face parte din MAI îi conferă un statut special.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.