Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cântăreaţa de muzică rap Nicki Minaj (36 de ani), cunoscută pentru versurile explicite, costumaţiile sumare şi show-urile extrem de sexy, a anulat concertul care urma să aibă loc în Arabia Saudită după ce au apărut mai multe controverse în privinţa susţinerii ei a comunităţii LGBT.

Controversata cântăreaţă Nicki Minaj urma să concerteze pe 18 iulie, în Arabia Saudită, la Jeddah World Fest, însă şi-a anulat concertul pentru că a decis să susţină până la capăt drepturile omului şi comunitatea LGBT, iar susţinerea unui spectacol într-o ţară ultraconservatoare în care homosexualitatea este pedepsită cu moartea, ar fi fost în contradicţie. Vestea vine după ce în mediul online s-a iscat o controversă, numeroase persoane arătându-se indignate şi considerând neadecvată prezenţa artistei pentru că locul unde se va desfăşura festivalul se află în apropiere de Mecca, oraşul sfânt.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.