Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Institutul Cultural Român a găzduit, în calitate de coorganizator, o întâlnire de lucru româno-chineze în cadrul căreia a fost prezentată și participarea în premieră a României ca țară invitată de onoare la Târgul de Carte de la Beijing în perioada 21-25 august 2019. Evenimentul s-a desfașurat, vineri, 5 iulie 2019, ora 11.00, în Sala Mare a Institutului Cultural Român din Aleea Alexandru nr. 38.

"Vom participa la Beijing cu o delegaţie consistentă, de circa 40 de scriitori şi editori, şi suntem siguri că în cele cinci zile ale târgului noi conexiuni culturale vor fi realizate. Manifestarea va fi încununată cu vernisajul expoziției itinerante a lui Corneliu Baba, unul dintre cele mai importante evenimente făcute de ICR anul trecut şi anul acesta în China", a declarat Mirel Taloș, președintele interimar al ICR . El a adugat că România este o ţară care se bucură de o imagine foarte bună în China, în special prin prisma culturii, pe acest fond foarte bun de relaţii culturale așezându-se și cooperarea celebrată vineri la ICR.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Lute Nu uitati acasa cartea d-lui presedinte ,o carte memorabila !!

10 iulie 2019 18:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.