Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Coşmarul continuă. Neschimbat. Curg, în flux constant, rapoartele despre justiţia din România elaborate de organismele Consiliului Europei. Ceea ce dă oarece substanţă zvonurilor persistente că, din toamnă, s-ar putea să fim nevoiţi să ne confruntăm, la Bruxelles, cu eventuala demarare de proceduri de sancţionare pentru ceea ce se invocă de luni şi luni de zile, nerespectarea sau/şi încălcarea valorilor statului de drept şi angajamentelor României în acest sens.

Integral pe AdevărulComentarii

Judecat cu CELERITATE dosarul: Reprimarea violentelor din 10 August. Jandarmeria trebuie să răspundă acum fără echivoc la ordinul cui au acţionat în seara zilei de 10 august pentru reprimarea violentă a protestelor dacă nu aveau un ordin scris de la prefectul Capitalei? Este tot mai clar pentru toată lumea că acţiunea în forţă a jandarmilor a fost coordonată de la ministerul Afacerilor Interne unde, pe tot parcursul operaţiunii, s-a aflat ministrul Carmen Dan. Oricât ar încerca marionetele lui Liviu Dragnea din guvernul României să muşamalizeze intervenţia brutală a forţelor de ordine din 10 august, cei implicaţi în această operaţiune se încurcă în explicaţii şi minciuni care nu pot acoperi un adevăr extrem de simplu: reprimarea protestelor a fost coordonată de ministrul de Interne la ordinele lui Liviu Dragnea.

10 iulie 2019 19:39

Marcello Organismele Europei in orgasm suicidal, aplauda ilegalitatile facute de ambasadele europene si cea a Americii prin IMIXTIUNEA in actul juridic romanesc.... Acum cand sunt devoalate toate marlaniile ”partenerilor strategici”, slugile oficializate trambiteaza principiile dreptului... Doar ca sunt STRAMBE SI FALSE! Iar limbricii oligofreni di mass-media romaneasca, sponsorizati en-gros de oficioasele ambasade prin ong-uri ridicole, urla din toti bojogii ca rapoartele externe impun.... Sa impuna in tarile lor!

10 iulie 2019 0:59

Victor Ion Ce tot o datzi cu independentza Sectiei Speciala de lnvestigare a Magistratzilor cand ea este PSD-ista condusa de o Procuroare Adina Florea ce a mincat PSD-ism pe paine de la tac-su , vechi activist Consilier Judetzean din Constantza instruit de tandemul Mazare-Constantinescu si perfectzionat de alt tandem Stroe Felix-Fagadau....cum va imaginatzi ca printre primele lucruri s-a fortzat de vreo 4 ori luarea Dosarului Tel Drum din mainile DNA-ului....De ce?....De ce Dragnea l-a numit la CCR pe fostul sef al acestei Sectzii si care deja si-a slujit protectorul votand cu alte Slugi Dragniste din CCR nelegalitatea Completurilor de 3 de Judecatori....De parca la Universitatea de Drept ar exista Facultatea de Anticoruptzie unde se specializeaza Judecatorii....Suntem noi romanii o natzie de prosti si mamaligari si acceptam toate inovatziile astea judiciare sa scape Hotzi si Coruptzii de puscarie , si cu banii la cingatoare....Nu ne putem razbuna decat la Vot....Iesind in masa la votare....ca aici ii doare cel mai tare....Li se pune-n gat si de votam....Nu vedetzi ce fac cu Diaspora ?

9 iulie 2019 17:15

Two doze Propaganda securista se screme sa convinga electoratul ignorant si naiv ca Romania trebuie condusa dupa recomandarile GRECO, ale Comisiei de la Venetia, dupa parerile si declaratiile timermensilor, junkerilor, barosilor si altor reptiloizi de la UE, ale macoveilor, daniletilor si orbanilor autohtoni si in niciun caz dupa LEGI. Teama banditilor care-si spun "magistrati" de SIIJ e atat de mare incat nu-i mai intereseaza ca dispererea cu care doresc desfintarea acestei sectii e de rasul curcilor.

9 iulie 2019 15:13

Coalitia hotilor penali Cu toate aceste cuceriri, și-au asigurat impunitate în fața legii. S-au protejat în fața justiției. Au trecut însă la nivelul următor: preluarea în forță a justiției. Nu mai voiau doar să se pună la adăpost de dosarele penale făcute de justiție, ci și-au propus să facă ei dosare penale prin intermediul justiției! De aceea au înființat Secția pentru investigarea infracțiunilor magistrațiilor. Nu întâmplător magistrații români și instituțiile europene s-au opus înființării acestei secții. Au anticipat că va fi bâta cu care Guvernul PSD-ALDE va zdrobi orice pericol, va lovi în orice orice formă de opoziție. Pentru procurorii și judecătorii români a fost confirmarea pericolului care îi pândește. Cum vor îndrăzni să ancheteze sau să condamne un gușter aflat la putere, se vor trezi tăvăliți imediat de Inspecția Judiciară, pedepsiți de CSM, hăituiți de Comisia specială.

9 iulie 2019 14:56

PSD partid de HOTI Gruparea toxica PSD & ALDE, Au profitat de puterea lor politică, dobândită într-un moment de adormire a națiunii, și au confiscat majoritatea instituțiilor-cheie. Cum? Numind în componența acestora (majoritar) sau la conducerea lor oameni fără caracter, oportuniști și impostori, servitori de joasă speță, lachei nevertebrați, oameni de nimic. Oricum aveau Avocatul Poporului, CNA, Curtea de Conturi, TVR, CNCD . Au anihilat ANI de parcă nici n-ar mai exista. Au cucerit Curtea Constituțională, obținând majoritatea prin numiri scandaloase. Dintr-o apărătoare a Constituției, CCR a devenit un pumnal în mâna unor criminali. S-au insinuat în CSM, capturând Secția de judecători și Inspecția Judiciară.Au decapitat DNA, au provocat haos la Înalta Curte. Pentru paralizarea ultimelor două obiective – DNA și ICCJ – au folosit din plin, pe post de baros, instituția cucerită anterior: Curtea Constituțională. Deciziile revoltătoare ale acesteia au aruncat în aer statul român.

9 iulie 2019 14:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.