Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu-l citesc pentru că nu există. Este mai șters decît un agent de vîndut cuverturi de pat. Pe site-ul Deutsche Welle intru rar, pentru că nu reprezintă presa liberă germană. Este mai degrabă o voce a statului german cînd tace sau cînd are nevoie de susținere. Ce vrea Deutsche Welle cu enormitățile publicate insistent de Petre M. Iancu nu știu. Oricum, nu sunt întîmplătoare. Aruncînd o privire peste ale sale opere jurnalistice, observ că seamănă cu ale tuturor agenților români de influență postați prin străinătate și înghițiți cu generozitate de cancelarii, ONG-uri sau ziare de prestigiu. Probabil că mai toate redacțiile au nevoie de niște oameni pentru operațiuni murdare. În caz că nu, se racolează din oferta benevolă existentă pe piața de mediocri. Iată primul text care mi-a atras atenția, mai ales că este despre un alt mediocru. Și faimos și învîrtit, despre care, într-o bună zi, sper să vă pot demonstra povestea celor 13 brățări dacice scoase din pălărie.

Iată ce scrie Petre M. Iancu pe pulpana de net a organului de propaganda germane Deutsche Welle despre Augustin Lazăr:

”E ultima personalitate demonstrabil competentă şi independentă de rang înalt din magistratură rămasă în funcţie şi, ca atare, un vestigiu pe cale de dispariţie a independenţei şi calităţii justiţiei româneşti. Odată cu revocarea sa, România va putea fi cotată ca entitate care şi-a distrus magistratura, o ţară, ca Turcia, ce şi-a prefăcut statul de drept într-unul antimeritocratic, mafiot şi autoritar. Sau, chiar, totalitar.

Integral pe CotidianulComentarii

Ileana Mihăilă Cred că voi începe să boicotez acest site de știri, altminteri nu lipsit de interes, din pricina limbajului suburban al celor ce comentează știrile. Și pentru că este inadmisibil ca nimeni să nu sancționeze derapajele de limbaj! Jenant și pentru site și administrația sa, nu doar pentru postaci, în cea mai mare măsură complet necivilizați. Ar trebui pur și simplu cenzurați. Libertatea de expresie are și ea limite!

8 iulie 2019 10:58

alupigus S-o futem pe ma-sa !

7 iulie 2019 21:06

Despre cântăreți O fi ăla suflăreț în goarnă la Deutsche Welle, dar Cornel Nistorescu e suflător la bot de pulă la PSD, așa cum era voluntar la securitatea ceaușistă unde-și dădea în gâți, turnând acolo pe unii și pe alții. Ce credibilitate mai poate avea o scursură neumană ca acest slugoi împuțit de Nistorescu, cel care e mare patron de ziar virtual care nu există decât pe internet? Mă cac în pizda mă-sii!

7 iulie 2019 20:22

Jegul de Nistorescu Cine putea sa scrie asemenea cacaturi decât un imputit de securist comunist Nistorescu , bai jeg mai du-te in pizda ma-ti cu articolele tale de cacat mie scârbă de oameni ca tine,,te dai bine si tu pa lângă penali Psd ca iti dea di tie ceva din subvenția lor asa cum primește Buscu sau Chiriac ..

7 iulie 2019 13:21

..Vorbind discutii... Catre "autor (?) Cotidianul" :"Nu-l citesc pentruca nu exista".Pai tocmai asta ati facut. Nu credeti ca va contraziceti ?

7 iulie 2019 12:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.