Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Directorul Nuclearelectrica, compania de stat care administrează centrala nucleară de la Cernavodă, ar putea fi răsplătit cu un bonus anual de 1,6 milioane de lei, adică circa 350.000 de euro, dacă propunerea de remunerare a administratorilor va fi votată în AGA din 29 iulie.

Propunerea de remunerare pentru AGA include și bonusuri acordate directorilor, alții decât cel general, pentru care se prevăd bonusuri anuale cuprinse între 24 și 36 de salarii brute lunare. Având în vedere că un salariu de director la Nuclearelectrica poate ușor ajunge la 15 – 20.000 de lei lunar(salariații companiei au un salariu mediu lunar apropiat de 9.000 de lei), managerii se pot aștepta la bonificații de 4-500.000 de lei pe an.

De 2 ani, director la Cernavodă, cu mandate succesive de interimar, este Cosmin Ghiță, care a primit postul când avea 28 de ani. La începutul acestui an, Ghiță a fost numit director general plin, cu un mandate de 4 ani.

Integral pe Cotidianul