Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cand scrii despre ce se intampla la noi si o dai in servicii secrete si geopolitica, apar imediat niste panaramezi lozincarzi, care te acuza de “teoria conspiratiei”. Mie mi se intampla des. Noroc ca exista si oameni inteligenti, care te ajuta. Un prieten mi-a trimis, ieri, urmatorul citat: “Unii oameni fac teoria conspiratiei pentru ca alti oameni conspira.” (Malcolm Bradbury, “A History Man”)

Cred ca sunt singurul din presa care n-a obosit cititorii cu ideile lui despre cazul fetitei adoptate. M-am saturat sa aud de teoria conspiratiei, infipta in orice context. Am evitat sa urmaresc, pana la capat, imaginile, pentru ca in astfel de situatii nu ma pot controla. Si e mai bine sa stiu cat mai putin decat sa reactionez aiurea, fara a rezolva ceva. Procuroarea care a facut ce a facut (iar m-am abtinut sa ma exprim asa cum gandesc, folosind adjectivele de rigoare) are aparatori pe facebook. Doar e procuroare, nu? Si se stie ca, in tara asta, procurorii, ambasadele si Diaspora pot sa faca orice, fiindca asa au decis baietii care nu candideaza niciodata, dar castiga intotdeauna alegerile.

Integral pe NaţionalComentarii

Kuminecăturile Gemene Ce coincidență! Klaussfinkter Wurst Johannis a luat loc la Masa Tăcerii și iată că neprihănitul de căcat nu a murit ci a primit viața veșnică. Fomistul altfel se pregătește pentru a doua venire la Palatul Toleranței, fostul Cotroceni. Cine a zis să nu înbuci din acest cozonac că mori?! Evident ecce fix pe invers.

25 iunie 2019 20:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.