Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul absolut al Stângii (în capul lui), Victor Ponta, a băgat-o pe mânecă. Din acest motiv, simplu, imediat după încercarea eşuată de a secţiona jugulara partidului, a propus PSD-ALDE o doză de sânge proaspăt: candidatul pentru Cotroceni. „Restauratorul” închipuit al PSD şi al întregii zone tradiţional denumită „Centru-Stânga”, Victor Ponta, începe să-şi contabilizeze eşecul.

Abia ratata moţiune de cenzură, în care nu atât Dreapta, socotitoare de voturi lipsă, moţiune după moţiune, a suferit „cumplit” – ba, ca să fim sinceri, şi-a frecat mâinile prin cotloanele „eşecului”, mulţumită că nu va fi nevoită, iar, să preia un stat în derivă, printr-o guvernare reşapată, la finalul căreia să restituie cârma Kiseleff-ului – i-a generat fostului premier fiori reci pe şira spinării şi oarecarele presentiment al viitorului politic incert, mai nesigur, aproape, decât cadrul acela clasic din la fel de clasica Fata Morgana: aia cu mirişti verzi şi oaze cu ape limpezi, vălurind aerul în creierii deşertului.

Integral pe GândulComentarii

Hienele PSD Multa...multa...Mu1e la PSD care prin OUG a dat alte PENSII SPECIALE si pentru primari, viceprimari si presedinti de CJ. La toti astia care le mana oile la usa sa-i voteze pe ei parlamentari, lupi imbracati in strai de oaie. Asa a inteles PSD sa se comporte dupa avertismentul Romanilor din 26 Mai. Tot Hotie si bataie de joc!!! Romanii nu uita, si la urmatoarele alegeri PSD o sa aibe soarta lui ALDEtariceanu! 4%.

27 iunie 2019 15:30

a lu` pigus Baih idioti, la 26 mai s-a votat pt deputatii din P.E. ! Nu pt....ce va "vajaie" voua prin ceea ce purtati pe umeri ca sa nu va ploua direct in gat ! Beliti sula !!! Alupigus !!!

26 iunie 2019 12:10

Georgeta O să iasă Stînga din primul tur la Prezidențiale la ^pulivară^....cu de alde Teodorovici, ori Pleșoianu, ori Șerban Nicolae, ori Etnograful Fifor.....Păi are vreunul față de Președinte de Țară din ăștia ?!?....și cunoștințele necesare....Doar așa că dacă PSD-ismul e plin de proști și analfabeții se promovează între ei pot visa orice !....Ce ne-ar mai călări și fura la greu pe noi prostimea cu Baroniada și Nepotismul lor de ar pune mîna și pe Cotroceni !!!....

26 iunie 2019 11:58

PSD partid de HOTI II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

25 iunie 2019 23:43

PSD ipocrit si mincinos II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

25 iunie 2019 23:43

Bisexualul Victor Ponta Bai fraierilor, fratii mei masoni vor aduce casatoriile homosexuae si-n Romania.

25 iunie 2019 20:47

Insultănoiu, zis și anacolut Băi Nae Girimea al presei gândirist-republicane, mai retează și tu fraza pe ici, pe colea, că îți ies niște frumuseți de anacoluturi din care reiese că îl hadmiri la nemurire pe ștrengarul de Ponta! Sau poate alegi altă meserie din nomeclaorul de lăudaci.

25 iunie 2019 15:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.