Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scandalul în cazul adoptiei Sorinei, fetiţa din Baia de Aramă, ia amploare. FACIAS a depus deja plângere la secţia specială din CSM pe numele procurorului de la Craiova care a tarât-o pe fetiţă, iar la această oră reprezentanţii organizaţiei protestează în faţa CSM. Aceştia cer suspendarea de îndată a procuroarei abuzive.

Ingrid Alexandrescu, avocat FACIAS, a comentat imaginile care au revoltat o ţară întreagă.

''Evident, ca orice cetăţean care a văzut acele imagini, am fost şocată de atitudinea procurorului, motiv pentru care FACIAS a luat atitudine şi a decis să nu tolereze astfel de abuzuri. Consider că procurorul a săvârşit o infracţiune de abuz în serviciu, precum şi infracţiunea de rele tratamente aplicate minorului şi trebuie să răspundă pentru fapta sa, cu excluderea din Magistratură. Este inadmisibil ca un procuror să folosească în mod abuziv un mandat de percheziţie pentru a lua cu fortţa din domiciliul asistentei maternale un copil, contrar dispoziţiilor legale. Legea prevede faptul că procurorul este cel care din punct de vedere legal, ar trebui să vegheze asupra apărării interesului superior al copilului şi să nu fie cel care îl abuzează'', a spus Ingrid Alexandrescu, avocat FACIAS.


Comentarii

De ce dracului se șochează ăștia de ce au văzut?! Ce dracu să facă procuroarea aia dacă luaseră bani în draci și ea și ăia de la Protecția copilului și ăia de la Curtea de Apel Craiova. Că ce? Judecătorii nu au și ei două mâini să ia?! Numai porcurorii? Ba eu zic că neicusorii judecători de la Craiova sunt PRINCIPALII vinovați pentru răsturnarea sentinței celor de la Tribunalul din Turnu Severin, care nu îngăduiseră adopția!

25 iunie 2019 15:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.