Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Au apărut noi imagini cu fata de 8 ani înfiată de o familie din SUA şi luată cu forţa din casa asistentei maternale.

Pe filmare, copila apare jucându-se şi râzând. Imaginile au fost făcute publice de familia Săcărin, care a adoptat-o.

Filmarea a fost făcută seara trecută. Tatăl adoptiv spune că fetiţa este bine, că se joacă foarte mult cu fraţii ei şi că nu pare să aibă vreo problemă din cele pe care familia asistentului maternal susţinea că ar avea-o în raport cu familia adoptivă.

Părinţii adoptivi au transmis o scrisoare şefului Parchetului General în care solicită strămutarea acţiunii vizând ordonanţa prin care se cere un program de consiliere psihologică pe o perioadă de trei luni şi interzicerea părăsirii ţării de către Sorina şi familia adoptivă. Cererea este întemeiată pe motive de siguranţă şi integritate a familiei.

Tatăl adoptiv spune că întreaga poveste a căpătat dimensiuni halucinante şi că familia sa şi avocaţii primesc de câteva zile ameninţări cu moartea din partea celor convinşi ca fata a fost adoptată pentru a-i fi prelevate organele. Un incident a trafic a avut loc ieri, când maşina cu care se deplasa ar fi fost recunoscută de un susţinător al familiei asistentului maternal, care i-ar fi şicanat în trafic, i-ar fi urmărit şi ar fi încercat să îi scoată în afara părţii carosabile, a mai povestit Săcărin.

Integral pe Digi24