Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Firma de pază Europrotect Security din Alexandria a încheiat un contract acord-cadru pentru 2 ani în valoare de 6,4 milioane de lei (fără TVA), adică peste 1,3 milioane de euro, pentru paza a 15 imobile ale Consiliului Județean Tulcea, potrivit anunţului de atribuire publicat în SEAP (portalul guvenamental de transparenţă în achiziţii publice www.e-licitatie.ro).

Contractul dintre Europrotect Security Alexandria şi CJ Tulcea a fost încheiat pe 26 martie 2019 şi priveşte servicii de pază şi „monitorizare a sistemelor de alarmă”. Contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă după ce au participat 11 firme şi doar oferta Europrotect a fost declarată admisibilă.

Firma Europrotect Security este deţinută de Cristian Baicu din Alexandria, partener de afaceri într-o altă firmă cu fostul şofer al lui Dragnea, Mădălin Ioniţă. Ioniță, la rândul lui, a fost asociat cu Ştefan Dragnea, fiul liderului PSD, în alte companii.

Integral pe G4media.ro