Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liga Studenților (LS IAȘI) a lansat un atac dur împotriva fostului ministru Tudorel Toader, rector în acest moment la Universitatea "Al. I. Cuza" din Iași.

Liga Studenților (LS IAȘI) a denunțat organizarea în secret a întâlnirii Consorțiului Universitaria de către Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, la cererea rectorului Tudorel Toader și utilizarea de forță împotriva studenților care au dorit să participe la discuțiile evenimentului, cerând universităților membre din Consorțiu să condamne practicile totalitare ale lui Toader.

Totodată, organizația cere celor cinci universități să transparentizeze activitatea Consorțiului, să susțină eforturile de depolitizare și declientelizare a sistemului de învățământ superior și să își asume concret rolul de repere morale în spațiul academic românesc, se arată într-un comunicat de presă al LS Iași.

Integral pe CapitalComentarii

Marta Astia nu au sesiune?????? La invatat carte pushtanilor, nu la contestat profesionisti in Drept Constitutional...... Are si asta bubele lui, dar pana ajungeti voi la rangul lui profesional, aveti de mancat si de invatat mult! Mana pe carte, nu pe facebook!

25 iunie 2019 10:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.