Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Presa internațională a scris despre calificarea României în semifinalele Campionatului European de tineret, după meciul încheiat la egalitate cu Franța. Italienii, a căror echipă a fost eliminată din competiție, scriu că remiza a fost una „anunțată”, în timp ce jurnaliștii din Hexagon notează că Franța a fost „incapabilă să zguduie România”.

Jurnaliștii francezi ai publicației L’Equipe titrează „Euro Speranțele: Franța, calificată în semifinale și la Jocurile Olimpice 2020” Incapabilă să zguduie România, echipa Franței a obținut esențialul: o calificare în semifinalele Campionatului European Under 21 ( l’Euro Espoirs), sinonimă cu participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. Ținută în șah de România, echipa Franței nu a strălucit, dar și-a îndeplinit obiectivul principal. Românii ar fi putut beneficia de un penalty după o intrare a lui Amian la Cicăldău. Pe moment, arbitrul nu a văzut faultul, dar arbitrajul video (VAR) nu a fost solicitat din fericire pentru Franța întrucât penaltiul părea evident. „Gazzetta dello Sport” scrie că Italia a fost eliminată prin „remiza anunțată” dintre Franța și România.

Integral pe Libertatea