Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gigantul Nike a împărţit lumea în două după ce a publicat o "altfel" de reclamă. Americanii au postat recent, pe Instagram, o poză cu un fotomodel care apare neepilat la subraţ.

Pe contul de Instagram Nike Women a fost postată imaginea cu fotomodelul nigerian Annahstasia. Detaliul care a stârnit foarte multe controverse, dar şi aprecieri din partea publicului, îl reprezintă părul aflat la subraţ. Annahstasia face reclamă la o bustieră Nike, iar zona respectivă este scoasă în evidenţă de fotomodel, care stă cu mâna ridicată. Imaginea a adunat peste 200.000 de apercieri pe Instagram, iar o parte dintre utilizatori i-au lăudat pe americani pentru "naturaleţea" de care dă dovadă Annahstasia.

Mulţi au spus însă că imaginea este una scârboasă, care nu face cinste unei asemenea companii, în ideea că femeile ar trebui să fie cât mai aranjate în faţa camerei. În sprijinul fotomodelului au apărat mesaje precum: "Corpul ei, decizia ei!" sau "Dacă un bărbat ar fi apărut aşa, toată lumea ar fi reacţionat normal".

Integral pe ProSportComentarii

Ecce Kurrupt Fix ca reklama la cozonac a lui Klaussfinkter Wurst Johannis când s-a pozat așezat pe scăunel la Masa Tăcerii... Pizdacii fanatici a făcut mare caz cică ar fi fost de prost gust. Eu zic că la tine acasă înbuci ce și cum îți place iar dacă întâmplător locuiești la Palatul Toleranței, fostul Cotroceni, ce contează? Pe majoritatea covârșitoare de 8,333 procente a românilor altfel nu-i interesează.

25 iunie 2019 12:02

Kuminecăturile Gemene Ecce o reklamă la un sutien sport nu la vaselină KY. Dacă în dormitor domnișoara poartă și un pulan asortat, din ăla care se leagă la brâu cu curele, și i-o trage în sfinkter lui Lenny Kravitz, altfel se pune problema. Dacă nu, câțiva floci subsuoară nu ecce neapărat un dezastru. Acolo o fi probabil împărțeala...

25 iunie 2019 11:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.