Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul PMP a afirmat că Viorica Dăncilă ține PSD „cu mână de fier”. „Era mai mult tărăboi pe vremea lui Dragnea decât pe vremea lui Dăncilă”, care „a pus şaua pe PSD, şi bine a făcut”, ca să a ţină ordinea.

Președintele onorific al PMP, T. Băsescu, a spus despre Dăncilă că este „un om de partid care poate fi şi eficient”. „A dat să mişte în front primăriţa noastră, doamna Firea, [și] a lipit-o de pereţi de nu s-a văzut. Au vrut unii să mute congresul după prezidenţiale. Le-a spus «Alo, eu sunt prim-ministru şi vreau să fiu şi preşedinte al partidului. Se face mâine congresul»”.

Fostul președinte a mai lăudat-o, în cadrul unei emisiuni de duminică seara la România TV, pe „doamna Dăncilă [că] a pus şaua pe PSD şi bine a făcut, pentru că îi va ţine în ordine şi disciplină. Pe mine mă surprinde că e mai exactă şi îşi atinge mai uşor obiectivele decât Dragnea. La el toată lumea vorbea în jur, bătea câmpii. La doamna Dăncilă le spune doar o dată şi se întâmplă”.

Integral pe NaţionalComentarii

@Lute care pute Cand te-ai uitat ultima data in oglinda? Sau a ta este fermecata?

24 iunie 2019 18:16

Lute Iar chiorul asta betiv ,nu-l mai dati ca se sperie copii iar femeile insarcinate pot pierde sarcina.Securist imputit !!

24 iunie 2019 16:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.