Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu că mi-ar fi hipersimpatic Rareş Bogdan. Are exaltările lui, greu de digerat, consumate târziu, spre miez de noapte, la un şpriţ de apă cu bicarbonat. Dar cu Orban în sevraj, ajungi cu PNL fix în gard. În loc să meargă, în Deal, la Patriarhie, să bată mătănii şi să aprindă lumânări pentru renaşterea, din pământ-din iarbă verde, a partidului; în loc să-i pupe chelia lui Rareş Bogdan că i-a relansat naţional-liberalismul, mort de pe vremea Brătienilor – iar spusa asta, repetat auzită, de la diverşi membri ai diverselor partide, până la preşedintele Iohannis, este cât se poate de corectă -, Ludovic Orban se dedă la perversiuni politice, prin holurile Cotrocenilor şi în liftul Parlamentului, făcându-l pe moderator „pe la spate”.

Integral pe GândulComentarii

Hienele PSD Multa...multa...Mu1e la PSD care prin OUG a dat alte PENSII SPECIALE si pentru primari, viceprimari si presedinti de CJ. La toti astia care le mana oile la usa sa-i voteze pe ei parlamentari, lupi imbracati in strai de oaie. Asa a inteles PSD sa se comporte dupa avertismentul Romanilor din 26 Mai. Tot Hotie si bataie de joc!!! Romanii nu uita, si la urmatoarele alegeri PSD o sa aibe soarta lui ALDEtariceanu! 4%.

27 iunie 2019 15:29

PSD partid de HOTI II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

25 iunie 2019 23:46

PSD ipocrit si mincinos II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

25 iunie 2019 23:46

internaucu` "Treaba" inca nu-i chiar ...coapta ! Da`...urmeaza..!!!! Sun......

23 iunie 2019 17:48

Hopaa! Scârbiciile au dezlegat câinii! Împotriva cui să fie? Împotriva cățelușului turbat, dar fără dinți, care a rămas ORB de la naștere, sau a stăpânului său, dulăul cu fălcile încleștate, care se simte așa de confortabil la Cotroceni? Nu că exaltatul ardelean cu fumuri de austro-ungar ar fi fo lumină, ci pentru că scârbiciile au un catindat pe calapod STASI, cu dimensiunile exprimate în țoli/inches anglo-saxoni, înalt, tânăr, cu freza regulamentară, cu rucsac pentru Mauser și molotoave și cu limbaj sobru de partid organizat pe divizii, regimente și batalioane, care să calce mintenaș în picere tot ce produce și emanăTeleormanul. Problema și cu aceast catindat este că are mânecile cam scurte la veston și se vede cămeșa mai mult decât este regulamentar. Rezonul secret al cestiunii este că mâneca prea scurtă, deși ciuntește din eleganță, ajută la ciordeala inteligentă de fonduri publice și private, cu metode financiare moderne, mai greu depistabile decât la baronii pizdaci și lăbărari, dar deloc imposibil. O dovedește faptul că au ieșit deja la iveală câteva inginerii din astea, de tip nou, care au stârnit gâlceava cotarlelor din partid. E-he, până la rafinamentul speculativ al lui moș Soroș mai va!

23 iunie 2019 7:10

Doina Mare, mare nesimtit acest Ludovic Orban. Cum poate sa-l vorbeasca si sa-l joace pe la spate pe Rares Bogdan, acest om care a relansat partidul mort deja? Orban este un exaltat, se lanseaza in discursuri demagogice, defapt goale de continut. PNL-ul o sa aiba foarte mult de pierdut daca nu renunta la Orban si altii care s-au cam compromis. Pacat, putea sa fie o lansare frumoasa dar marile si idioatele orgolii nu ne lasa in pace.

22 iunie 2019 22:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.