Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rezultatele alegerilor europarlamentare au resetat complet scena politică. Dacă până pe 26 mai tabloul alegerilor prezidenţiale era în mare măsură previzibil, după această dată imprevizibilul a devenit noua stare de fapt. Calculele au fost răsturnate, jocurile s-au schimbat, iar pentru principalii actori politici scenariile devin din ce în ce mai complicate. Deşi este catalogat drept mare perdant al europarlamentarelor, fiind cotat cu cele mai slabe şanse de a ajunge în turul doi al prezidenţialelor, PSD pare că a ajuns într-o poziţie mult mai avantajoasă – aceea de arbitru – ceea ce îi va permite să negocieze diverse avantaje sau chiar să impună viitorul preşedinte al României.

Integral pe AdevărulComentarii

PSD partid de HOTI II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

25 iunie 2019 23:47

PSD ipocrit si mincinos II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

25 iunie 2019 23:47

crestinu` si....nu prea Fa...Raluco, alegerile europarlamentare n-au resetat nimic ! Pt ca oamenii au fost inselati, mintiti si...innebuniti de multele tampenii postate pe net ! Noroc ca exact aceiasi au inceput sa se dumireasca....!!!

22 iunie 2019 11:41

v Toata lumea face predictii cine o sa fie contracandidatul lui Ghiolbanis si daca asta o sa mai cistige un mandat Viitorul o sa ne arate daca mai avem "fericirea" sa-l avem pe Ghiolbanis inca un mandat. Sigur Ghiolbanis mai doreste sa aibe un mandat, deoarece infatuarea lui ii cere asta. Sa nu mai vorbim ca s-a obisnuit cu confortul postului, mergerea in concedii in strainatate pe banii statului, coloana de masini pina la Sibiu, etc inactivitatea si dezbinarea Romanilor

21 iunie 2019 23:46

Legea pensiilor a fost respinsa în Senat chiar cu voia PSD, ai căror parlamentari au lipsit special. Legea a primit doar 65 de voturi ”pentru”, pentru adoptarea ei fiind nevoie de minimum 69 de voturi. Legea anunţată şi lansată cu mare pompă de Olguţa Vasilescu, pentru a distrage atenţia populaţiei de la atacul la statul de drept organizat de Dragnea şi Tăriceanu începând cu OUG 13, prevedea creşterea punctului de pensie cu 15%, de la 1 septembrie 2019, şi cu 40%, din septembrie 2020. Respingerea legii pensiilor la Senat nu e întâmplătoare. Actuala putere PSD-ALDE a aruncat în aer finanţele publice, a îndatorat ţara exclusiv pentru consum pentru a închide gura populaţiei deranjate de atacul la justiţie şi a adus România în pragul crizei. Din acest motiv, UE a cerut ferm măsuri de stabilizare bugetară. ziaristii.

21 iunie 2019 22:39

Si daca PSD o ia in cur si mai urat decat la europarlamentare? Atunci, chiar o sa-mi dau tesla-n coaie!

21 iunie 2019 17:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.