Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ca un rege fără trecut și fără coroană, Klaus Iohannis a ieșit la rampă și a cerut modificarea legislației pînă mîine. Presupun că a înțeles că o parte din electorat, mică sau mare, rămîne de văzut, ar putea susține pe altcineva. Și unde să își mai găsească susținători? Dincolo de granițele țării, între cei plecați la muncă și convinși că de la Gheorghiu Dej și pînă astăzi numai PSD-ul este de vină. Dacă se împrăștie pe Facebook o ploaie de acuze la adresa lui Iliescu și Năstase și la pericolul comunist, toți cei aflați prin diverse locuri pe glob vor da fuga la urne să salveze țara de comunism.

Întîmplarea a făcut ca la alegerile europarlamentare să mă aflu nu departe de Ambasada României la Paris. Din spusele unor funcționari, pentru alegeri s-au anunțat 1500 de cetățeni romani și s-au prezentat aproape dublu. Și, cu toate acesta nu a a fost înghesuială, nu s-au călcat în picioare și nici n-au rămas pe dinafară. Deci, se poate. De ce în alte locuri a fost balamuc? Din greșeală sau din programare? Trăim o perioadă în care și buluceala poate fi programată și provocată. Încă nu am ajuns la o concluzie, dar am serioase îndoieli în legătură cu diversiunile puse la cale de tot felul de servicii pentru a indica dezorganizarea și blocarea cetățenilor români la exercitarea dreptului de vot.

Integral pe CotidianulComentarii

PSD partid de HOTI II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

25 iunie 2019 23:49

PSD ipocrit si mincinos II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

25 iunie 2019 23:49

Gicu COTIDIANUL, ziar de CACAT!

21 iunie 2019 15:25

Prostia nu doare. Nu-i doare, mai ales, pe tinerii securiști, pe #rezistaci și pe lăbărari. Au în cap doar doi neuroni mari și lați, strigătura cu „să moară Dragnea” și morfemul „hoții”. Interesant e că abia de se ating de butoanele puterii că se și pun pe furat, vezi guvernul de tehnocăcați ai lu Urinche și ingineriille useriștilor. #rezistacii sunt ceva mai curați. Ei doar sug ceva bitcoaie din biberoanele lui Soroș și primesc la pachet rațiile de droguri, pentru a fi mereu în vână. Ia auziți-i cum mai cotcodăcesc pe aci la adresa PSD și a lui Nistorescu. Ai zice că e corul broaștelor și oastea de strânsură a sasului încruntat interpretand pe 14 voci bășinile lui Soros!

21 iunie 2019 10:55

Taxă de protecție de la firmele de casă ale lui Dragnea Pe lângă contractele cu PSD, Kirchhoff Consult SRL a făcut consultanță și pentru societăți care, aparent, n-au nicio legătură cu politica. Numai în ultimele 15 luni, între iunie 2017 și septembrie 2018, firma lui Mihălcescu a încasat 1.575.840 de lei de la Farmavet SA. Companie deținută de nimeni altul decât Sorin Paul Stănescu, zis și "Regele pestei porcine", vechi prieten al lui Dragnea și cel care, la sfârșitul lunii august, i-a nășit fiul. Alți clienți ai firmei Kirchhoff Consult SRL sunt Premier Energy (fond ceh de investiții), Strabag SRL (deținută, prin intermediari, de către oligarhul rus Oleg Deripaska) sau Graffiti Red (a lui Cristian Burci, patronul ziarului Adevărul). Alți beneficiari: Drăghici, Chirieac, Pieleanu, Palada Tot de banii publici cheltuiți de PSD s-a bucurat și soția trezorierului PSD Mircea Drăghici. Firma deținută de Georgiana Drăghici, Absolut Top Media & More SRL, care a deținut o televiziune în Argeș, a primit două milioane de lei de la partid. Un alt beneficiar este „jurnalistul" și „analistul" Bogdan Chirieac, prin firma Press Media Electronic SRL, care a încasat anul acesta de la PSD nu mai puțin de 1.157.149 de lei. Și firmele lui Marius Pieleanu (Grupul de studii socio-comportamentale Avangarde SRL și Psyho Global Consult SRL) au încasat peste un milion de lei de la partidul lui Dragnea. Colegul lui, sociologul Mirel Palada, fost membru PSD, a primit și el, prin Sociopol SRL, suma de 213.188 de lei din subvenția de la stat. O altă firmă plătită de PSD a fost Federal Media Partner SRL, deținută de Ionuț Alexandru Iordăchescu, un apropiat al mogulului fugar Sebastian Ghiță. Suma primită - 485.000 de lei.

21 iunie 2019 1:52

Cati banii primesc de la PSD unii pseudoziaristi si pseudoanalisti politici. Câți bani primesc direct de la PSD unii jurnaliști și analiști 10 milioane de lei! Atât încasează o serie de analişti şi jurnalişti de la PSD, care îi plătește cu fondurile primite de partid din banii publici. Între 17.000 și 52.000 de euro, lunar, pentru Doru Bușcu. Atât ar fi virat PSD din iulie 2016 şi până în prezent în contul unor firme controlate de acesta. Banii ar fi fost primiţi pentru a avea prestaţii televizate în sprijinul partidului condus de Liviu Dragnea. Lista continuă cu jurnalistul Bogdan Chirieac, cel care prin firma sa a încasat în acest an de la PSD peste un milion de lei. Aceeaşi sumă se regăseşte şi în cazul sociologului Marius Pieleanu, în timp ce Mirel Palada a încasat puţin peste 200.000 de lei. Alți jurnaliști care au facturat prestații pentru PSD au fost Răzvan Savaliuc și Adina Anghelescu-Stancu. În cazul lor este vorba de peste 300.000 de lei. Şi Marius Ghilezan a fost recompensat de partidul condus de Liviu Dragnea cu 120.000 de lei. Mai mulţi bani a primit Liviu Alexa, peste 430.000 de lei. PSD şi-a permis luxul să plătească toţi aceşti jurnalişti şi analişti, pentru că primește lunar de la Autoritatea Electorală Permanentă 8 milioane de euro. Seară de seară îi vedem la televizor. Comentează, analizează, despică firul în patru, țipă, își dau ochii peste cap și se plâng de nedreptățile „statului paralel". Susțin în schimb, fără să clipească, politica partidului de guvernământ. Opiniile lor nu sunt deloc dezinteresate.

21 iunie 2019 1:47

Menestrelii PSD-ului care sug milioane de la buget! Seară de seară îi vedem la televizor. Comentează, analizează, despică firul în patru, țipă, își dau ochii peste cap și se plâng de nedreptățile „statului paralel". Susțin în schimb, fără să clipească, politica partidului de guvernământ PSD si DRACnea. Opiniile lor nu sunt deloc dezinteresate. Pentru a-și încasa „onorariile" cât mai discret, propagandiștii media folosesc o schemă financiară bine pusă la punct. Ingineria este destul de simplă: PSD plătește în baza unor contracte două firme deținute de consultanții de casă ai lui Dragnea, Buscu si Dancu, iar acestea virează banii mai departe către firmele „jurnaliștilor" și „analiștilor" Chireac, Pieleanu, Palada, Savalic, etc... Sumele provin din subvenția plătită de stat, adică de noi toți, partidelor politice parlamentare.

21 iunie 2019 1:44

Cacatul de Nistorescu De care servici vb boule ca si tu esti un turnător securist,sau te au dat afară ca nu ai lins bine in cur..

20 iunie 2019 20:47

Cacatul de Nistorescu Mai du-te in pizda ma-ti de Nistorescu numai articole de cacat scrii se vede ca esti in tabara pensiilor Psd ,,

20 iunie 2019 20:43

V Gabor Da mai Nistorescule, intentzionat s-a creat diversiune de Servicii sa fie inbulzeala la urne in strainatate si sa se creeze emotzie in tzara iar electoratul sa nu mai voteze PSD+ALDE iar tu si altzi ziaristi si deontologi Civici,Ciutaci,Gadeaisti,MirceaBadisti,Chiriaci,Cristoi,Pieleanisti...sa nu mai primitzi bonusul din Subventzia babana a PSD-ului trasa din Buget de Marele Patriot cu Roshia in Gura aflat acum unde merita....adica la Jilava...Am greshit...Tot la Rahova...Si atzi ramas si neplatitzi si cu buza sparta...si cu trendul electoratului pe viitor catre USR-u...Ai dracu Sorosisti,Neomarxisti,StatParalelisti,Rezistaci,Corporatisti... cum va iau ei painea de la gura....

20 iunie 2019 19:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.