Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul Bogdan Pîrlog, cel care a obţinut la interviul pentru şefia Secţiei de anchetare a magistraţilor punctajul 3,25, a depus la CSM o cerere de invalidare a rezultatelor concursului, deoarece procedura ar fi nulă. Pîrlog spune că a susţinut interviul când vizita acvariul din Barcelona.

„Între subsemnatul şi doamna SAVONEA LIA există o stare antagonică provocată de implicarea acesteia în distrugerea sistemului judiciar. În ultimul an au existat mai multe demersuri publice ale subsemnatului îndreptate împotriva dumneaei şi a susţinătorilor fideli din cadrul secţiei pentru judecători, demersuri formulate atât în nume personal cât şi în calitate de reprezentant mandatat al asociaţiei profesionale a judecătorilor „Forumul judecătorilor” sau copreşedinte al asociaţiei profesionale a procurorilor ”Iniţiativa pentru Justiţie”. Demersurile au culminat cu solicitarea declanşării procedurii de revocare a acesteia din funcţia de preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii”, se arată în cererea lui Pîrlog depusă la CSM.

Potrivit procurorului, există o stare conflictuală între el şi judecătorii CSM (Lia Savonea, Simona Marcu, Nicoleta Ţînţ, Gabriela Baltag şi Evelina Oprina). Pîrlog mai spune că procedura de numire este „lovită de nulitate”.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.