Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bărbat a fost spitalizat de urgenţă după ce a fost înjunghiat în gât pe platourile unde este filmat un lungmetraj cu Anne Hathaway, din Hertfordshire, Marea Britanie, potrivit skynews.com.

Reprezentanţii producătorului filmului, Warner Bros. Studios, au declarat pentru publicaţia locală Watford Observer că a fost vorba despre un "incident izolat între colegi de muncă", pe care poliţia îl investighează în prezent.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Hertfordshire a declarat că a fost făcut un apel telefonic de la studiourile Leavesden, unde, în trecut, a fost filmată seria "Harry Potter", miercuri după amiază. Un bărbat cu o rană la gât a fost dus la spital, iar un altul, în vârstă de 54 de ani, a fost arestat, sub suspiciunea de vătămare corporală. În prezent, acesta este reţinut.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei a mai spus că se crede că cei doi bărbaţi se cunoşteau şi că se anchetează circumstanţele incidentului.

Integral pe Mediafax