Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un fals jandarm, care legitima oameni în Cluj-Napoca și le cerea sume de bani, a fost prins de un jandarm adevărat, care l-a observat pe bărbat în centrul orașului.

Potrivit unui comunicat transmis joi de reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj, falsul jandarm purta îmbrăcăminte asemănătoare ţinutei jandarmeriei: jachetă bleumarin, vestă neagră inscripţionată, de care era ataşată o lanternă, centură, bocanci militari şi o şapcă neagră cu emblema României. De asemeena, falsul jandarm avea şi un telefon mobil la vedere, de care erau conectate câteva fire.

„Existau înregistrate plângeri din partea unor cetăţeni cu privire la un bărbat având vârsta de aproximativ 30 de ani care susţinea că ar fi jandarm. Acesta îi legitima, după care le pretindea sume de bani", arată IJJ Cluj.

Un jandarm aflat în timpul liber l-a observat pe bărbatul care pretindea că este om al legii, în centrul orașului, l-a abordat și a cerut sprijinul colegilor de la IJJ pentru a-l prinde pe falsul ofițer pentru a-l duce la Poliție.

Falsul jandarm a fost dus la Secţia 1 Poliţie Cluj-Napoca pentru continuarea cercetărilor.

Integral pe DC NewsComentarii

Kuminecăturile Gemene Fals agent al Legii. Ecce specimene din astea și în țări civilizate precum și în țări bananiere. Civilizat ecce să șadă regulamentar la pândă și să dea tot felul de amenzi, una mai legală ca alta. Apoi dacă victima știe că care ecce treaba își angajează un avocat recomandat pentru caz, îi plătește onorariul din care și meseriașul nostru primește comisionul de rigoare, apoi meseriașul fiind dintr-o dată extrem de ocupat uită să se prezinte la proces și iaca poznă fără acuzator prezent la judecată victima scapă basma curată, avocatul mai înregistrează o victorie iar statul nu se plânge deoarece fraieri care plătesc amenzile ecce fără număr precum amenzile însele. Iar deoarece cheltuiala în unele cazuri ecce aceeași sau chiar mai mare, majoritatea covârșitoare a victimelor cotizează la statul perpendicular nu la cel paralel care oricum nu există... Aici așa fiind vorba doar de mărunțișuri... Justiția deobicei se face cu atât mai civilizat cu cât procesele ecce mai grele. Ecce de fapt cazuri de procese foarte civilizate chiar și în țări bananiere...

20 iunie 2019 11:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.