Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victoria incredibilă a naţionalei U21 în faţa Croaţiei, din primul meci al grupei C de la Campionatul European, le permite „tricolorilor mici” să viseze la prezenţa în semifinalele turneului din Italia şi San Marino, dar şi la o calificare istorică la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Anglia este obligată să se impună în partida împotriva României de mâine pentru a mai putea spera într-o calificare miraculoasă în următorul act.

Adrian Boothroyd, selectionerul Angliei, ştie că cele trei puncte puse în joc în meciul pe care echipa pe care o pregăteşte îl va juca împotriva „tricolorilor” sunt vitale. Naţionala Albionului era considerată una dintre favorite la câştigarea trofeului, dar rezultatul meciului cu Franţa le dă emoţii: „Suntem foarte dezamăgiţi, dar nu avem timp să ne lingem rănile. Ne aşteapă meciul cu România, va fi foarte dificil, dar nu avem decât o şansă: victoria. Trebuie să obţinem maximum de puncte în următoarele două meciuri”, a afirmat antrenorul.

Integral pe Jurnalul Național