Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, susţine că România are nevoie de un pact în interiorul opoziţiei care să clarifice cât de curând ce îşi doreşte de la viitoarele alegeri, spunând că „avem un moment astral, o ocazie unică pentru România”.

„Un bun procent electoral te onorează, dar adevărul e că nu vorbim despre o creştere politică, ci mai degrabă despre numărul impresionant al celor care te mandatează să lucrezi pentru ei. Diferenţa dintre ce credem noi ca politicieni si ce doreşte societatea de la noi poate fi decisivă pentru eşecul unui proiect politic, dacă nu suntem atenţi şi cu picioarele pe pământ. Avem un moment astral, o ocazie unică pentru România. Modul de a face politică aşa cum a fost înţeles de vechea clasă politică poate fi schimbat complet şi înlocuit cu unul în care cetăţeanul să fie elementul central al guvernării. Pentru asta e nevoie să alegem cât de curând ce ne dorim”, a scris Dacian Cioloş pe pagina lui de Facebook.

Liderul PLUS afirmă că e nevoie de linişte şi de proiecte în România.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.