Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Angela Merkel a dat asigurări miercuri că se simte ”foarte bine”, la o zi după o spectaculoasă criză de tremurat în timpul unei ceremonii oficiale, relatează AFP.

”Mă simt foarte bine”, a dat asigurări cancelarul într-o întâlnire cu tineri la Goslar, în Saxonia Inferioară.

Ea i-a răspuns, cu puţin timp înainte, unui jurnalist care o întreba cum se simte, ”minunat de bine. Este interesant să fiu aici”, potrivit DPA.

Cancelarul, care împlineşte luna viitoare vârsta de 65 de ani, a fost cuprinsă de o criză de tremurat marţi, în cursul unei ceremonii oficiale, la care asista împreună cu noul preşedinte ucrainean Volodimir Zelenski.

Integral pe România Liberă



Comentarii

Ecce Kurrupt Das Infektion... Nein, nein, nein!

20 iunie 2019 3:52

Aceleași crize le face și unchiul HITLER Johannis ai grijă, se pare că afecțiunea se transmite pe cale genetică! Și tu ai apucături tâmpite!

19 iunie 2019 21:44

Kuminecăturile Gemene Achtung mein arianus! Fraulein Merkel a avut nevoie de 3 pahare cu apă să înghită toate pastilele pentru boala Parkinson?! Oare a uitat Dr Kuru să-i zică că alea trebuie luate zilnic câte vreo 3-4 nu toate deodată când te apucă tremuriciu...

19 iunie 2019 20:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.