Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Directorul general al Agerpres, Claudia Nicolae, a afirmat, la audierile din Comisia pentru cultură din Camera Deputaţilor, că nu a fost încălcată legea prin transmiterea către Poliţie a imaginilor realizate de instituţie la mitingul din 10 august 2018.

Claudia Nicolae a făcut aceste precizări după ce deputatul USR Iulian Bulai i-a cerut în comisie să explice informaţiile apărute în spaţiul public conform cărora AGERPRES ar fi furnizat Poliţiei imagini de la mitingul din 10 august 2018. "Nu am fost director în acea perioadă, nu aş putea explica modul în care decizia a fost luată, însă evident că am făcut o analiză internă a situaţiei. Legea AGERPRES prevede foarte clar că misiunea principală a instituţiei este aceea de a informa publicul. Din ce am analizat, am cerut toate documentele colegilor mei. Există două adrese: una venită de la secţia Omoruri şi una de la IGPR, în care se solicită sprijinul pentru imagini care pot ajuta la o anchetă penală", a declarat Claudia Nicolae.

Integral pe România LiberăComentarii

Lingaul Deci daca fura unul si il filmezi ,nu spui nimic sau spui ca face curat !!daca nu ai nimic de ascuns ce atata taina ,bau erau din cei care trebuia sa ramana in umbra ???!!

19 iunie 2019 18:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.