Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Iata ca intelegerea mai mult sau mai putin tacita ca incarcerarea lui Liviu Dragnea sa fie ultimul avertisment dat politicienilor sa nu mai depaseasca noua ”linie rosie” trasata pentru a separa politicul de Justitie s-ar putea sa nu fie totusi pe deplin respectata. Cu toate ca este greu de crezut ca s-ar putea sa ne mai intoarcem vreodata la ”structuri de elita” precum cea de la DNA – Ploiesti. Dar, totusi, la varful sistemului inca se monitorizeaza atent cum Codrin Stefanescu se agita parca sa fie tocmai el ”exceptia” care sa intareasca noua regula.

De acum fostul secretar general al PSD-ul parand a se forta, cu o incapatanare demna de o cauza mai buna sa calce pe ”becul” procurorilor, uitand ca si daca ar fi ramas ”el lider maximo” al principalului partid de guvernamant, tot s-a dovedit ca Liviu Dragnea nu a avut ”parghiile” cu care a fost ”aburit” pana in ultima clipa de dinainte de pronuntarea sentintei definitive. Astfel ca este foarte posibil sa se recurga la amanarea aplicarii ”pactului”, cel putin pana ce ”si-o ia si Codrin si gata”!

Integral pe NaţionalComentarii

La Rahova cap de melc! Putregaiu chel cu 4 clase!

20 iunie 2019 7:49

PSD IGNORA VOINTA POPORULUI DIN 26 MAI: Adica, acum, dupa mesajul transmis PSD-ului de majoritatea Romanilor la referendumul din 26 Mai, ,,FARA OG SI PENSII SPECIALE” PSD care spune ca a inteles si va respecta dorinta Romanilor, NU A INTELES NIMIC! Si MINTE. PSD pregateste ACUM OUG sa le dea PENSII SPECIALE si alesilor locali, primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ, astia care le mana oile la usa alegerilor care urmeaza!??? Pai dac-ai p'asa atunci chiar ka o sa si-o ia ca la FLAMANZI, in 1907! Ajunge cu batjocura PSD-ista! FURA PSD banii romanilor de la buget, bani stransi cu atata truda din sute de impozite si taxe platiti de noi toti amarastenii si astia, PSD, ingrasa armata de votanti! Asta nu-i LEGE este HOTIE si JAF National care trebuie oprit.!!! PSD SE JOACA CU FOCUL!!!!!

19 iunie 2019 17:50

gica,contra Boul este animalul incapatanat care se tot duce dupa carpa rosie !Totusi specia ar fi foarte suparata daca Codrin ar fi asimilat acestora !

19 iunie 2019 15:55

Boul Codrin Merita cap de pula sa stea si el cativa ani la Rahova cu șeful lui ca sa il linga in continuare in cur.

19 iunie 2019 14:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.