Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacian Cioloș este noul președinte al Renew Europe. El spune că președinția grupului Renew Europe este "doar un pas" în construcția politică pe care a gândit-o în ultimii doi ani, "un pas important, dar e doar începutul proiectului". Renew este un nou grup de centru din Parlamentul European, care reunește forțe liberale și progresiste, succesor al fostului grup ALDE Europa. "Am dovedit că merităm încredere la alegerile din 26 mai, am dovedit că suntem parte integrantă a forțelor politice relevante ale Europei. Vom continua să aducem cât mai mult din Europa în România prin activitatea noastră la Bruxelles și în cabinetele de europarlamentari pe care le vom deschide în toată țara. Acum trecem la pasul următor și începem construcția politică internă prin care să le oferim cetățenilor români un viitor așa cum îl merită", a scris Dacian Cioloș, pe Facebook. Anunțul inițial despre alegerea lui Dacian Cioloș în funcția de președinte al Renew Europe a fost făcut pe Facebook de Alin Cristian Mituță, membru PLUS. Renew este un nou grup de centru din Parlamentul European, care reunește forțe liberale și progresiste, succesor al fostului grup ALDE Europa. Liderul PLUS era favorit la obținerea acestei funcții în grupul politic european în care este membră și formațiunea lui Emmanuel Macron ”În mișcare”. Cioloș a devenit principalul concurent pentru șefia grupului după ce, joia trecută, Nathalie Loiseau, lidera eurodeputaților de pe lista pro-Macron, a renunțat la candidatură. Cioloș devine primul politician din estul Europei care preia președinția unui grup important Parlamentul European. Pro România, formațiunea condusă de Victor Ponta, nu a fost acceptată în Renew Europe.

Integral pe HotnewsComentarii

Psd-ciuma rosie Felicitari dlui Presedinte European Dacian Ciolos ne reprezinta cu cinste si abnegatie !

20 iunie 2019 7:56

Ion Vasile Acum sa-i auzim pe carcotashii PSD+ALDE-isti, cei carora grupurile parlamentare europene le-au inghetzat relatziile ....Unde esti Madam Dancila, Patrioata Pur-Sange romanesca "tzinuta de PES la frigider" ?....Unde esti Taricene cu ALDE-le tau neinclus in Parlamentul European.?...Unde-s Ciuvicii,Nistorestii,Gadeastii,Chiriacii,Cristoii,MirceaBadistii,Ciutacii....cei ce platitzi de PSD-u din Subventzia de la Buget fusharita de Dragnea si Valcov ne tot impuiau capul cu "Guvernul Zero" si cu Ciolos "ruda" cu Statu Paralel... Dragnea, Patriotul Razboinic cu Statu Paralel e ca un hotz respectabil la Rahova si Ciolos este Presedinte al celui de al 3-lea Grup Parlamentar din Uniunea Europeana...Ala de totzi ziceau ca e vandut Frantzei....Oare cine a facut si va face mai mult pentru Romania: Dragnea de la Rahova sau Ciolos de la Bruxelles si Strasbourg ..

19 iunie 2019 14:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.