Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că după Congresul PSD din 29 iunie, va fi făcută o evaluare pe primele șase luni ale acestui an a activității Guvernului, pe fiecare minister în parte.
„La șase luni vom face o evaluare a măsurilor din programul de guvernare, vom vedea ce mai avem de îndeplinit și bineînțeles o foaia de parcurs. Acum la șase luni se încheie primul semestru și vom face evalaure. După Congres, vom face în luna iulie o evaluare pe primele șase luni ale anului”, a declarat Viorica Dăncilă, marți seară la România Tv.
Întrebată dacă sunt lucruri care nu funcționează în Guvern și dacă va face o remaniere, în acest context, șeful Executivului a răspuns: „Ca să putem vorbi despre o remaniere trebui să vin cu o evaluare a îndeplinirii progra pe fiecare minister. Se împlinesc 6 luni în acest an de guvernare, voi face o evaluare pe fiecare minister în parte. Eu nu cred că remanierea se poate face pe oameni. Cred că dincolo de oameni trebuie să vedem munca lor, ce au realizat. După ce vom face această evaluare, decizia o vom lua în CEx, voi asculta opinia tuturor colegilor și vom vedea ce vom face în perioada următoare”.

Integral pe Cotidianul