Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mult zgomot pentru nimic. Au răcnit că votul pentru eruoparlamentare a fost egal cu dorința poporului de răsturnare a unui guvern netot, stupid (și încă 50-10 de adjective jignitoare). Încep să apară și nelămuririle alegerilor. Încă nu s-au definitivat rezultatele și încep să apară fotocopii după procese verbale dubioase.

Au fost alegeri măsluite sau nu? Sigur am avut de-a face cu o campanie electorală forțată și măsluită cu tehnici moderne. S-a creat o isterie națională că PSD-ul fură, că modifică legile justiției pentru a controla țara, cînd, de fapt, Președintele, binomul și opoziția luptă orbește să nu piardă controlul asupra procurorilor și al serviciilor secrete.

Integral pe CotidianulComentarii

Cacat de Nistorescu Mai du-te in pizda ma-ti de securistu dracului Nistorescu scrii si tu ca nu ai ce face , iti spun eu mânca cacat in continuare.

19 iunie 2019 14:30

Ion Va Hai bai Nistorescule ca nu mai are cine te plati din Subventzia PSD-ista subtilizata din Buget....ca filiera Dragnista s-a destructurat...

19 iunie 2019 6:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.